Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Hafjell, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell

Öyer,  Norge Stängt 31.08.16 - 31.07.29

Quality Hotel & Resort Hafjell har gått ut ur Nordic Choice Hotels och kan inte längre reserveras genom våra sidor.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

På Hafjell finns aktiviteter för alla åldrar och önskemål, oavsett om du föredrar en fartfylld dag i backen eller en avkopplande dag i poolen. 

Ett eldorado för vinteraktiviteter

Vi är stolta över att kunna bjuda in till ett fantastiskt boende mitt i Norges eldorado för vinteraktiviteter. 

Hafjell Alpint

I Hafjells skidbackar hittar skidentusiasten mer än 40 km pistar av alla svårighetsgrader. De 31 nedfarterna med en fallhöjd på 825 meter erbjuder utmaningar för alla oavsett om du helst håller dig till de gröna backarna eller om du föredrar att kasta dig ut för den svartaste branten. Anläggningen ingår i Lillehammer Ski Resorts, vilket betyder att du även kan använda liftkortet i Kvitfjell, Skeikampen, Gålå och Sjusjøen. Sammanlagt ger det 43 liftar och 88 pister fördelade på 113 kilometer skidbacke. I områdena finns dessutom 1 500 kilometer längdåkningsspår. 

Hafjellgondolen

Med Hafjellsgondolen tar du dig tryggt upp till och ner från toppen, oavsett om du vill åka utför, på längden eller fjällvandra. Med 300 kilometer preparerade längdskidspår bjuder Hafjell på många möjligheter att vandra i det vackra skogs- och fjällandskapet. Varför inte ta en tur till Rondane nationalpark i norr? 

Hafjell Park

Hafjells parkanläggning är den perfekta mötesplatsen för snowboardåkare, twintipåkare och andra som gillar att tricka sig ner för backarna. Parken är designad av några av de främsta experterna inom området och bjuder på roliga utmaningar. Här hittar du även en skicrossbana. 

Snösäkert

Det stabila inlandsklimatet erbjuder bra skidåkning under hela säsongen som pågår från november till slutet av april. Nedfarternas läge skyddar bra mot vind och 80 % av anläggningen täcks av snökanoner. 

Mer än bara skidåkning

Hafjell ligger 15 kilometer norr om Lillehammer i en region som bjuder på många spännande vinteraktiviteter. I Hunderfossen Familjepark kan du bo på Skandinaviens sydligaste ishotell och besöka iskatedralen. Om du föredrar lite mer action finns här både scooter och fyrhjuling. För den verkligt modiga är ett besök i Lillehammers olympiska bob- och rodelbana ett måste. Här kan du prova på bob och andra sorters kälkar i banan.

Servering och uteliv

Alldeles vid backen finns åtta restauranger, fyra kaféer och tre barer/nattklubbar. Lillehammer ligger på en kort bilturs avstånd och erbjuder också ett stort utbud av barer, restauranger och nattklubbar. 

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du vill ha mer information eller om du har några frågor.

Telefon: +47 61 27 77 77
E-post: hafjell@choice.no

2.390.66.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.