Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Kristiansand, Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand är både ett familjehotell med massvis med aktiviteter för hela familjen och ett av norska Sørlandets största konferenshotell med konferens- och eventlokaler för upp till 500 deltagare. Njut av pool och god mat & dryck.

Quality Hotel & Resort Kristiansand 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Kristiansand

Välkommen till Quality Hotel & Resort Kristiansand. Här hittar du allt för en bra vistelse oavsett om du besöker oss för en konferens eller kommer på semester med familjen för att uppleva det idylliska norska Sörlandet.

För familj och för konferens

Vi är både ett familjehotell med pool och andra aktiviteter för stora som små, samtidigt som vi är norska Sörlandets största konferenshotell. I vårt jobb ingår att se till att ni får uppleva de där ögonblicken som man minns långt efteråt, oavsett varför, och med vilka, du bor hos oss.  

Barnens Hotell

Quality Hotel & Resort Kristiansand är ett familjehotell för dig som vill ha en varierad och aktiv avkoppling med massor av aktiviteter och möjligheter för familjen. Vi är stolta över att kunna kalla oss för Barnens Hotell. Våra faciliteter är anpassade för att passa även de minsta och på sommarhalvåret bjuder vi på underhållning för både stora och små med levande musik och fascinerande liveshower.

Sörlandskonferens

Som Sörlandets största konferenshotell har vi plats för upp till 550 deltagare på en och samma konferens. Vår personal tar hand om allt det praktiska, så ni kan helt kan fokusera på det arbete ni är hos oss för att utföra.

Restauran Sørlandsstuene

I vår restaurang Sørlandsstuene serveras alla hotellets måltider. Här finns en inbjudande buffé och en à la carte-meny som varierar efter säsong och tillgång på råvaror. Du kan även hyra lokalerna till både stora och små tillfällen. För barnen finns Kokpunkten, ett eget kök där barnen får vara med och lära sig laga mat med hjälp av våra kockar.

Pooler, gym och utomhusaktiviteter

Vi har ett lekområde utomhus med bland annat klätterställning, uppvärmd 25-meterspool och en mindre pool där barnen kan leka. Inte långt från hotellet finns Bjaavann 18-håls golfbana och flera badstränder där ni kan njuta fullt ut av sommaren. På hotellet finns en beachvolleybollbana som du som gäst kan använda gratis. Vi samarbetar också med gymmet Fitness 24/7 i Sörlandsparken, vilket innebär att du som hotellgäst kan träna gratis hos dem dygnet runt.

Kontakt

  • Travparkveien 14 4636 Kristiansand , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Kristiansand, buss i ca 10 min till hållplats Quality Hotell. 

Buss

Buss till hållplats Quality Hotell. 

Från Kristiansand Airport Kjevik

Flygbussen mot Arendal, ca 19 minuter. 

Taxi

Det tar ca 10 minuter med taxi till hotellet från Kristiansand centrum. Vi rekommenderar Agder Taxi, telefon
+47 38 00 20 00.

Om Quality Hotel & Resort Kristiansand

Antal hotellrum

210 rum - 840 bäddar

Antal konferenslokaler

10 st - med plats för upp till 550 deltagare

Avstånd flygplats

Kristiansand Airport Kjevik; 1 mil, ca 12 min med bil/taxi.

Avstånd kollektivtrafik

Närmaste busshållplats finns precis utanför hotellet.

Interview with the Foo FightersQuality Resort Kristiansand Ballong
2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK