Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Kristiansand, Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand är både ett familjehotell med massvis med aktiviteter för hela familjen och ett av norska Sørlandets största konferenshotell med konferens- och eventlokaler för upp till 500 deltagare. Njut av pool och god mat & dryck.

Quality Hotel & Resort Kristiansand 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Kristiansand

Strunta i Sydeuropa i sommar. Styr istället kosan mot Kristiansand – Norges eget semesterparadis. Här finns aktiviteter och upplevelser för alla åldrar. 

Semester

Många förknippar ordet semesterparadis med länder långt bort – när det räcker med att rikta blicken mot vårt västra grannland Norge och Kristiansand. I Kristiansand finns en charmig stad med hela dess utbud både dagtid och nattetid, men även närområdet med Kristiansands Djurpark, sandstränder, vandringsleder och mycket annat som gör staden till det perfekta semestermålet. 

Hos oss

På hotellet finns aktiviteter året runt, och allra mest på sommaren. Vi har en egen beachvolleyplan tillgänglig för våra gäster och en uppvärmd pool med både banor och lekområden. Här kan du ta det lugnt med en bra bok, eller stoja runt i lekområdena om du känner mer för det. Inomhus hittar vi på något nytt inför varje sommar – kanske har hotellet förvandlats till ett piratskepp eller ett prinsess-slott lagom till ert besök? Oavsett om du besöker oss privat med familjen eller som konferensgäst hjälper vi dig gärna att sätta ihop ett aktivitetsprogram. Kontakta oss för mer information. 

Kristiansand Djurpark

Djurparken är ett välkänt utflyktsmål i Norge och från vårt hotell är det bara ett stenkast dit. Möt djuren, bada i badlandet, träffa Kapten Sabeltand eller vandra runt bland folk och rövare i Thorbjørn Egners Kamomilla stad. 

Kontakt

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha mer information på telefon
+47 38 17 77 77 eller via qr.kristiansand@choice.no

2.311.63.057 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK