Strejk i hotell- och restaurangbranschen

Några av våra hotell i Norge kan komma att stängas helt eller delvis på grund av strejken. #LINK_SE# för mer information och för att se om din vistelse påverkas.

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Kristiansand, Norge – boka nu

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand är både ett familjehotell med massvis med aktiviteter för hela familjen och ett av norska Sørlandets största konferenshotell med konferens- och eventlokaler för upp till 500 deltagare. Njut av pool och god mat & dryck.

Quality Hotel & Resort Kristiansand 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Kristiansand

Vi är stolta över att vara ett familjehotell som erbjuder varierande aktiviteter med fokus på barnen.

Välkomna både stora och små

Som familjehotell har vi faciliteter som passar väl för barn och barnfamiljer. Hos oss är alla välkomna och vi gör alltid vårt yttersta för att boendet, måltider och aktiviteter ska bli minnesvärda för hela familjen. 

Barnens Hotell

Under sommarsäsongen bjuder vi på underhållning för både stora och små med levande musik och en fascinerande live-show. I vårt populära lekrum finns aktivitetsledare som tar hand om barnen så du kan ägna en stund åt något annat. Vi har även en egen buffé för barnen. Efter en hektisk dag kan ni luta er tillbaka och njuta av en bra film i vår egen biosalong. Vi kallas inte för Barnens Hotell utan orsak. 

Kokpunkten

På Quality Hotel & Resort Kristiansand finns konceptet Kokpunkten. Ett eget kök där barnen tillsammans med våra kockar får lära sig mer om mat. Barnen tillagar mat och får samtidigt lära sig om hygien, var råvarorna kommer ifrån och får testa nya smakupplevelser. Både roligt och lärorikt för alla åldrar.

För hela familjen

Ett bra familjehotell har även aktiviteter för vuxna.Förutom närheten till Bjaavann 18-hålsgolfbana och badstränder har hotellet en beachvolleyplan och en uppvärmd 25-meterspool. Som boende på hotellet kan du även träna gratis gratis hos vår samarbetspartner på gymmet Fitness 24/7 i Sørlandsparken. Hos oss får du tid för ditt eget välbefinnande samtidigt som barnen ägnar sig åt spännande upplevelser. Här finns något för hela familjen, allt beläget i natursköna omgivningar. 

 

Kontakt

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha mer information på telefon
+47 38 17 77 77 eller via
qr.kristiansand@choice.no.

2.311.63.000 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK