Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Kristiansand, Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand är både ett familjehotell med massvis med aktiviteter för hela familjen och ett av norska Sørlandets största konferenshotell med konferens- och eventlokaler för upp till 500 deltagare. Njut av pool och god mat & dryck.

Quality Hotel & Resort Kristiansand 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Kristiansand

Vi på Quality Hotel & Resort strävar alltid efter att din vistelse hos oss ska bli exakt så som du önskar. Här hittar du svaren på några vanliga frågor, men tveka inte att kontakta oss om du inte hittar svaret på din fråga.

Frukost

Frukosten ingår alltid i din övernattning. I Restaurang Sørlandsstuene dukar vi upp vår frukostbuffé varje dag och du kan även få en omelett precis så som du vill ha den och tillagad av vår omelettkock.

Parkering

Vi har gratis parkering direkt utanför hotellet, med plats för 220 bilar.

Wifi

Trådlöst nätverk finns tillgängligt i hela hotellet. Du kopplar upp dig på nätverk "Telenor" med inloggningsuppgifter som du får i receptionen. Medlemmar i Nordic Choice Club kan istället använda sitt medlemsnummer för att logga in på nätverket. Har du inte med dig din laptop så finns två datorer (med skrivare) på hotellet som du kan använda för att komma ut på internet.

Bagagerum

Vi har ett bagagerum vid receptionen där du kan ställa in ditt bagage före incheckning eller efter utcheckning. Säg till i receptionen om du vill använda bagagerummet.

Sen utcheckning

Du kan behålla rummet efter normal utcheckningstid kl 11.00 mot ett tillägg på 200 NOK per timme. Du får gärna använda resten av våra faciliteter både före incheckning och efter utcheckning.

Om du vill uppgradera eller önskar något extra

Kontakta oss så hittar vi tillsammans den bästa lösningen utifrån dina önskemål. Vi har flera sviter som du kan uppgradera till före ankomst eller vid incheckning, förutsatt att vi har ledig kapacitet. 

Våra sviter

Vill du ha lite mer plats och komfort? Vi har både juniorsviter och stora sviter. Kontakta oss för bokning och mer information om uppgradering.

Lobbyshop

Har du glömt något hemma? Ingen fara. I vår lobbyshop kan du köpa både enklare måltider, dryck, smycken och kläder, tobak, choklad, leksaker, handdukar och badkläder.

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00
Utcheckning senast kl. 11.00

Öppettider

Frukost

Måndag - lördag: 06.30 - 10.30
Söndag: 08.00 - 11.00

Frukost under sommarperioden
(1 juli - 15 augusti)

Måndag - söndag: 07.30 - 11.00

Lunch

Måndag - söndag: 12.00 - 14.00

Middag

Måndag - söndag: 18.00 - 22.00

Terassen (vid bra väder)

Måndag - söndag: 15.00 - 21.00

Bar

Måndag - söndag: 18.00 - 24.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK