Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel 11

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel 11 ligger vackert till vid Göteborgs hamninlopp, med utsikt över vattnet mot staden. Precis bredvid ligger Eriksbergshallen med alla tänkbara konferensmöjligheter. Hotellet präglas av arkitektur, spännande konst och skandinavisk design. 

Quality Hotel 11 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel 11

Under en lång konferensdag behöver man energipåfyllning - Ett Quality Break helt enkelt. Eller vad sägs om en god lunch och en härlig middag?

Quality Break

Vi vet att en konferens kan vara krävande och tar hänsyn till det med våra Quality Breaks. Det innebär fri tillgång till kaffe, te, frukt, mjukglass och popcorn hela dagen till alla konferensgäster. En perfekt möjlighet att hämta lite extra energi när man behöver det som mest. Vi serverar endast ekologiskt kaffe och allt gott fikabröd bakar vi själva.

Konferensmeny

Mat och dryck är en viktig del av varje event. Hos oss kan upp till 2000 personer äta samtidigt och möjligheterna är många: mingeltallrik, à la carte, festbuffé eller bankettmiddag. Vi på Quality Hotel 11 erbjuder konferensmenyer baserade på säsongens råvaror och skräddarsyr måltider efter era önskemål. Maten som serveras är alltid lagad av sunda och goda råvaror, helt utan palmolja. Kontakta oss gärna för menyförslag och priser.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan 
på +46 31 779 11 11 eller via q.11@choice.se.

2.311.63.057 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK