Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel 11 Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel 11

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel™ 11 ligger vackert till vid Göteborgs hamninlopp, med utsikt över vattnet mot staden. Precis bredvid ligger Eriksbergshallen med alla tänkbara konferensmöjligheter. Hotellet präglas av arkitektur, spännande konst och skandinavisk design. 

Quality Hotel 11 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel 11

Såväl små som stora grupper kan mötas under en inspirerande konferens på Quality Hotel 11 i Göteborg. Passa på att kombinera arbetet under din konferens med god mat, avkoppling eller roliga aktiviteter.

Överlåt planeringen till oss

Vi har specialkompetens inom planering och genomförande av alla typer möten och event och tar gärna ett helhetsansvar för ditt arrangemang. Vår erfarna personal ser till att dagen flyter på som den ska, så att du kan fokusera på innehållet. Med full översikt kan vi säkra att du får precis det arrangemang du hoppats på och räknat med.

QMA - Quality Meeting Advisor

Vårt mål är att vara bäst på möten – därför har alla våra Quality-hotell särskilt utbildade QMA’s, Quality Meeting Advisors, mötesrådgivare, som guidar dig genom planering, utförande och utvärdering. 

Konferenslokaler och mötesrum

Vi erbjuder 14 konferenslokaler och mötesrum, det största med plats för upp till 2000 konferensdeltagare.

Mat och dryck

Under en lång konferensdag behöver man energipåfyllning. Läs mer om mat och dryck här >>.

Aktiviteter

Vi hjälper gärna till med en spännande aktivitet i samband med konferensen. Exempelvis en båttur, choklad- eller dryckesprovning eller varför inte en fartfylld gokarttävling?

Samarbete med SATS

Vårt unika samarbete med SATS Elixia gör att vi kan erbjuda samtliga konferens- och mötesdeltagare ett träningspass anpassat för just er grupp och efter era önskemål. I menyn till höger finner du mer information om upplägg, priser och bokning.

Event

Letar du eventlokaler i Göteborg? Då har du kommit rätt! Vi har stor erfarenhet av att arrangera alla typer av event. Våra konferenslokaler är flexibla och kan naturligtvis användas till allt från kickoffer, mässor, bröllop eller fester. Intill hotellet ligger också Eriksbergshallen, en lokal som rymmer upp till 2000 personer.

Vi organiserar gärna ditt privata firande med spännande menyförslag och delikata smaker. Självklart kan vi erbjuda dina gäster övernattning i samband med firandet – möjligheterna är i princip oändliga tack vare vår goda logistik, stora flexibilitet och långa erfarenhet.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan 
på +46 31 779 11 11 eller via q.11@choice.se.

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.