Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Oslo, Norge

Quality Hotel 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 är ett konferenshotell med 242 hotellrum, 17 konferensrum, kostnadsfri parkering och Top Floor Restaurant & Bar med panoramautsikt över Oslo. Du hittar oss vid Ökern, endast 11 minuter med tunnelbana från centrala Oslo.

Quality Hotel 33 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel 33

Quality Hotel 33 är ett konferenshotell med mycket historia i väggarna. Med inspiration från 1960-talets design, musik och energi, kombinerat med nutida konst skapas här en stimulerande miljö för konferenser och event i Oslo. 

En flexibel konferensanläggning

Quality Hotel 33 har hörsalar, scener, gemensamma utrymmen på två plan och mötesrum för alla tillfällen. Våra 17 toppmoderna konferensrum har en totalkapacitet på upp till 980 deltagare, där vår största lokal rymmer 460 personer. Alla lokaler är naturligtvis utrustade med all teknisk utrustning du behöver.

Personlig service

Oavsett om du ska anordna konferens, seminarium, kickoff, utställning, bröllop eller julfest kan vi med vår kunskap, flexibilitet och service stå till tjänst. Vi ser till att oväntade problem eller behov blir lösta omedelbart. Lyft luren i mötesrummet och vi finns där för dig på ett ögonblick.

Lämna det praktiska till oss

Flerdagarskonferens, hel- och halvdagsmöte, minimässa eller ett snabbt lunchmöte? Kanske har du en alldeles egen idé om hur du vill att ditt möte ska vara. Vi hjälper dig med allt det praktiska före, under och efter mötet. Du behöver inte ha alla detaljer klara innan du kontaktar oss. Tillsammans bygger vi det perfekta mötet för dig och dina deltagare.

Boka konferens 

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på +47 23 19 33 33 eller via q.hotel33@choice.no

2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK