Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel 33

Om hotellet

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Tunnelbanelinje 5 till Risløkka.

Buss

Buss nr 67 till Risløkke Alleén.

Från Oslo flygplats, Gardermoen

Flygbuss F3 mot Bekkestua/Røa går tre gånger i timmen, gå av hållplats Risløkke Alleén. Som gäst på hotellet får du 50 % rabatt på resan, be om en voucher i receptionen.

Taxi

Vi rekommenderar Oslo Taxi,
telefon +47 02323.

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>

Om Quality Hotel 33

Antal hotellrum

242 st - 301 bäddar

Antal konferenslokaler

17 st - plats för 460 deltagare

Avstånd flygplats

Oslo flygplats, Gardermoen: 44 km,
ca 30 minuter med bil.

Avstånd Oslo centralstation

10 km, ca 15 minuter med bil.

Avstånd lokaltrafik

Tunnelbanestation Risløkka: ca 200 m
Busshållplats Risløkke Alleén: ca 200 m

Om Quality Hotels

Quality Hotels

Quality Hotel 33 är ett konferenshotell med mycket historia i väggarna. Med inspiration från 1960-talets design, musik och energi, kombinerat med nutida konst skapas här en stimulerande miljö för konferenser och event i Oslo.

Läge

Hotellet ligger på Ökern, 11 minuter med tunnelbana från centrala Oslo och endast 35 minuter med buss från Oslo flygplats Gardermoen.

Konst och historia

Byggnaden ritades av arkitekt Erling Viksjö och var tidigare högkvarter för Standard Telefon och kabelfabrik med 4000 anställda. Ett mästerverk i naturbetong som stod färdigt 1968. I dag kan vi stolt visa upp huvudstadens bästa kurs- och konferensanläggning. Quality Hotel 33 är verkligen ett unikt hotell på flera sätt. Förutom den arkitektoniska miljön finns här konstverk från flera epoker som tillsammans skapar en harmoni mellan konst och design. 

Konferenslokaler för alla tillfällen

Hos oss kan du arrangera allt från små möten till stora konferenser och fester. Vi erbjuder 17 toppmoderna konferensrum med en totalkapacitet på upp till 980 deltagare.

Mat och dryck

Översta våningen på Quality Hotel 33 är gjord helt i glas och här har vi vår à la carte-restaurang och bar, med en fantastisk panoramautsikt över Oslo och Oslofjorden. Här kan du njuta av allt från kökschefens hemlagade burgare till en sexrätters avsmakningsmeny. I vår andra restaurang, på första våningen, serveras frukost samt lunch och middag för sällskap på upp till 350 personer.

 

 

 

 

 

 

 

2.200.163.775 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK