Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel 33

Om hotellet

Quality Hotel 33 ligger på Ökern i Oslo. Hotellet har hämtat sin inspiration från 1960 talets design, musik och energi. En stimulerande miljö som samtidigt känns avslappnad och exklusiv. Här finns 242 snygga rum, konferensanläggning och en stor restaurang. 

Byggnaden ritades av arkitekt Erling Viksjö och var tidigare högkvarter för Standard Telefon och kabelfabrik med 4000 anställda. Ett mästerverk i naturbetong som stod färdigt 1968. 

I dag kan vi stolt visa upp huvudstadens bästa kurs och konferensanläggning. Quality Hotel 33 är verkligen ett unikt hotell på flera sätt. Förutom den arkitektoniska miljön finns här konstverk från flera epoker som tillsammans skapar en harmoni mellan konst och design. 

På Quality Hotel 33 har vi som ambition att vara bäst på matupplevelser. Översta våningen är gjord helt i glas och här har vi vår utmärkta à la carte restaurang, bar och relaxavdelning, med en fantastisk panorama utsikt över Oslo och Oslofjorden. Hotellet har bra förbindelser med kollektiv trafik och har de bästa förutsättningarna för en upplevelserik vistelse. 

1.913.149.030 27