Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 är ett konferenshotell med 242 hotellrum, 17 konferensrum, kostnadsfri parkering och Top Floor Restaurant & Bar med panoramautsikt över Oslo. Du hittar oss vid Ökern, endast 11 minuter med tunnelbana från centrala Oslo.

Quality Hotel 33 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel 33

64% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 146 gästomdömen.
3
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
4
Standard
4
Rum
4
Renlighet
3

Form före funktion?

den 2 augusti 2015, , SofiaGbg

Rent och fint ganska nyrenoverat hotell. Dock stort minus för designen av toaletten. Den stängs inte av en dörr utan av en glasskiva med flera centimeters öppning även när den är stängd. Ingen ljud- e…

Rent och fint ganska nyrenoverat hotell. Dock stort minus för designen av toaletten. Den stängs inte av en dörr utan av en glasskiva med flera centimeters öppning även när den är stängd. Ingen ljud- eller luktisolering. Vem har hittat på detta? Den vänliga kvinnan i receptionen sa att hon förstod att jag tyckte att designen var "utmanande". Det är ju också ett sätt att se det, men rum med täta toalettdörrar fanns enligt henne inte på hotellet. God frukost för att vara på ett budgethotell. Läget är acceptabelt p g a av närhet till tunnelbanan, men ändå trist klämt mellan motorväg och industriområde.

Svar från ägaren

den 3 augusti 2015

Hei, Takk for din review. Glad du i det store hele hadde et fint opphold. VI er klar over utfordring med dører på badene. Vi jobber med en løsning for å få byttet ut baderomsdørene løpende tl tette dører. Velkommen tilbake!

Läs mer
4

Stabilt hotell

den 5 juli 2015, Västerås, Västmanlands Län, Sweden, Anton W

Vi bodde på hotellet en natt. Rummet var ganska litet för fyra personer. Dock så levde det upp till våra förväntningar. Personalen var trevlig och frukosten på morgonen höll en bra standard. Det är nä…

Vi bodde på hotellet en natt. Rummet var ganska litet för fyra personer. Dock så levde det upp till våra förväntningar. Personalen var trevlig och frukosten på morgonen höll en bra standard. Det är nära till tunnelbanan så man kan lätt ta sig ner till centrala delarna på en halvtimme. Gott om parkeringsplatser för den som kommer med bil.

Svar från ägaren

den 7 juli 2015

Hei Så bra at du og familien hadde et fint opphold hos oss og takk for din review. Velkommen tilbake!

Läs mer
5

Väldigt bra

den 15 juni 2015, Katrineholm, Sweden, persa_music

Hela familjien var väldigt nöjd och det gäller rum, frukost och service. Tista luftiga rum, bekväma sängar stor badrum. Frukostbord var väldigt bra planerad för dem små och stora med allt som man be…

Hela familjien var väldigt nöjd och det gäller rum, frukost och service. Tista luftiga rum, bekväma sängar stor badrum. Frukostbord var väldigt bra planerad för dem små och stora med allt som man behöver för att starta dagen.Snabba hissar som är väldigt tista.

Svar från ägaren

den 25 juni 2015

Hei og takk for din review. Fint at hele familien hadde et fint opphold hos oss. Velkommen tilbake!

Läs mer
4

Christer

den 13 april 2015, Lyckeby, Sverige, Christer C

Servicen var jättebra. Särskilt bra var personalen vid frukosten som gick runt och samlad ihop smutsdisken. Bra med luftkonditionering på rummet. Ett läget som innebar att det var lätt att hitta dit.…

Servicen var jättebra. Särskilt bra var personalen vid frukosten som gick runt och samlad ihop smutsdisken. Bra med luftkonditionering på rummet. Ett läget som innebar att det var lätt att hitta dit. Bra utbud vid frukosten.

Svar från ägaren

den 16 april 2015

Hei, Takk for hyggelig tilbakemelding. Håper dere hadde fine dager i Oslo. Velkommen tilbake!

Läs mer
3

Ok för en natt

den 16 november 2014, Göteborg, Marion K

Standarden på rummet var överraskande bra. Bra badrum men tyvärr inget eluttag för egen fön eller locktång ....Bra med strykjärn och strykbord på rummet. Stort minus att rummet (915) luktade matos fr…

Standarden på rummet var överraskande bra. Bra badrum men tyvärr inget eluttag för egen fön eller locktång ....Bra med strykjärn och strykbord på rummet. Stort minus att rummet (915) luktade matos från restaurangen och att det blåste kallt från air kondition som inte gick att stänga av eller att justera. Tyvärr väsnades den också. Hotellet ligger i ett industriområde direkt vid väg 163 som är starkt trafikerad. Det finns inget av intresse runt omkring. Hotellet lämpar sig för affärsresenärer som bara stannar en natt. Till centrum kan man ta tåget, det gick någorlunda smidigt. Det tar bara 5 minuter att gå till stationen. Maten i restaurangen på våning 9 var jättegod. Man har en fin utsikt där upp ifrån. Lite mörkt bara inne i restaurangen och så luktade det mycket matos. Frukosten var bra. Lätt att parkera - gratis längre bort och betalplatser utanför hotellet.

Svar från ägaren

den 26 juni 2015

Hei. Takk for din review. Vi har trukket om ventilasjonen fra vår Top FLoor Restaurant & Bar sånn at matlukt ikke skal være et problem lenger. Velkommen tilbake!

Läs mer
2.210.164.555 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK