Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Alexandra

Molde,  Norge

Quality Hotel Alexandra ligger centralt i Molde, med en fin vy över hamnen där Hurtigrutten anlöper. Med sitt idealiska läge och Moldes rika kulturutbud runt hörnet är det ett perfekt hotell både för effektiva möten och sköna weekends.

Quality Hotel Alexandra 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Alexandra

Quality Hotel Alexandra är ett konferenshotell med perfekt läge vid hamnen i den charmiga kuststaden Molde. Hotellet bjuder på en fantastisk utsikt över fjorden och de närliggande fjällen.

Molde

Molde brukar kallas för "Rosornas stad" men är främst känd för de vackra vyerna du kan njuta av i området. Quality Hotel Alexandra är en bra utgångspunkt om du är här för att se Atlanterhavsveien, Trollstigen eller Romsdalshorn. I Molde arrangeras även en välkänd internationell jazzfestival varje år. 

Historia

Quality Hotel Alexandras historia går tillbaka till 1883, och att det är ett anrikt hotell märks. Hotellet har renoverats de sista åren men i många delar av hotellet, exempelvis i frukostmatsalen, är inredningen delvis bevarad i sitt ursprungliga skick.

Restaurang

I de genuint inredda Stuene serveres både frukost, lunch och middag. À la carte serveras i restaurang Vertshuset, en restaurang med informell stämning och ett traditionsrikt kök. På menyn hittar du många av de traditionella rätterna från regionen. 

Bar och nattklubb

Vår nya fräscha barA ligger precis vid receptionen. En perfekt samlingspunkt efter en middag eller för en drink i trevligt sällskap. Kvällen fortsätter sedan för den som vill i vår nattklubb barAlex. Här finns dansgolvet från 1950 bevarat i originalskick. Lokalen har ett utpräglat amerikanskt tema och har även en scen där vi arrangerar livespelningar. 

Sportspuben 1911

I Sportpuben 1911 visas alla viktiga fotbollsmatcher och andra sportevenemang. 1911 är också supporterklubben Molde FK, Tornekrattet:s fasta pub. Välkommen in på en riktig sportfest!

Alexandrasviten

Vill du ha en vistelse utöver det vanliga? Vår nya stolthet Alexandrasviten är en svit på 160 kvadratmeter i två våningar. Sviten stod klar 2010 och har en egen terrass med panoramautsikt. Sviten passar perfekt för mindre sällskap, resan med hela familjen eller för ett möte. Eller varför inte för bröllopsnatten?

Kontakt

  • Storgaten 1-7 6413 Molde , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Buss till Molde busstation.

Från Molde flygplats Årø

Flygbussen stannar utanför hotellet.

Taxi

Vi rekommenderar Molde Taxi, telefon
+47 712 528 11. 

Om Quality Hotel Alexandra

Antal hotellrum

165 st - 289 bäddar

Antal konferenslokaler

14 st - plats för upp till 400 personer

Avstånd flygplats

Molde flygplats Årø: 6 km,
ca 10 minuter med bil

Avstånd Molde bussterminal

200 m, 5 min promenad 

Avstånd Hurtigruttens färjelägen

Molde/Vestnes: 400 m
Sølsnes/Åfarnes: 20 km
Storkaia: 50 m

Om Quality Hotels

2.260.167.953 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK