Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel Augustin

Trondheim,  Norge

Quality Hotel Augustin ligger i centrala Trondheim, en stad full av historia, kultur och spännande upplevelser. Vare sig du är här i affärer eller på resa med goda vänner och familj så kan vi lova dig en härlig vistelse på Quality Hotel Augustin.

Quality Hotel Augustin 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Augustin

I Quality Hotel Augustins restaurang serveras frukost, lunch och middag, tillagade av till stor del ekologiska och närproducerade råvaror.

Frukost

Börja dagen i lugn och ro med en kaffe, tidning och en god frukost. På Quality Hotel Augustin ingår alltid vår frukostbuffé i rumspriset. 

Restaurang

Restaurangen serverar förutom frukost även lunch och middag för större sällskap, och hjälper dig gärna planera affärsluncher, kickoffer eller temafester. Kockarna på Quality Hotel Augustin letar ständigt efter ny inspiration och har komponerat ihop en unik meny som passar både vardag och fest. 

Bar & Lounge

På första våningen ligger hotellets egen bar och lounge - en perfekt mötesplats och ett ställe att slå sig ner med en god bok och något gott i glaset.

Öppettider

Frukost

Måndag - lördag: 07.00 - 10.00
Söndag: 08.00 - 11.00

Lunch

Endast förhandsbokningar

Middag

Endast förhandsbokningar

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.
tlf: +47 73 54 71 06 

2.311.63.057 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK