Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel Augustin

Trondheim,  Norge

Quality Hotel Augustin ligger i centrala Trondheim, en stad full av historia, kultur och spännande upplevelser. Vare sig du är här i affärer eller på resa med goda vänner och familj så kan vi lova dig en härlig vistelse på Quality Hotel Augustin.

Quality Hotel Augustin 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Augustin

Quality Hotel Augustin är ett modernt konferenshotell med pefekt läge vid köpcentret Trondheim Torg, i den gamla delen av Trondheim centrum.

Mitt i Trondheim

Hotellets läge är perfekt för att uppleva Trondheim. Härifrån har du nära till den berömda Nidarosdomen, Ärkebiskopsgården och Kristiansten Fästning. Dessutom ligger Trondheim Torgs shoppingcenter och stadens alla barer, restauranger och klubbar runt hörnet.

Kultur och natur

I Trondheim arrangeras varje år flera olika musikfestivaler och sommartid spelas utomhusteater och utomhusopera. Trondheims konstmuseum bör man inte missa och för den som vill fiska bjuder Nideälven på Norges bästa lax- och öringsfiske.

Hotell med historia

Quality Hotel Augustin har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1915, då hotellet öppnade under namnet Grand Hotel. I dag är Augustin ett modernt cityhotell med 136 bekväma rum; alla unika med olika inredning, uttryck och möblemang. Har du önskemål om ett särskilt rum? Kontakta oss innan du kommer så gör vi vårt bästa för att uppfylla det.

Konferens

Vår konferensavdelning erbjuder 14 möterum i olika storlekar. Vårt läge, mitt i Trondheim, gör hotellet till ett perfekt ställe för konferenser och event. Det är dessutom enkelt att ta sig till och från Trondheims flygplats - flygbussen stannar 20 meter från hotellet.

Restaurang

Restaurangen serverar förutom frukost även lunch och middag för större sällskap, och hjälper dig gärna planera affärsluncher, kickoffer eller temafester. 

Nidarossviten

Planerar du något alldeles extra? Vår svit på 120 kvadratmeter är inredd i en tidlös och elegant stil, perfekt för en vistelse utöver det vanliga. Sviten har ett vardagsrum med sittgrupp, tv, dvd-spelare och ljudanläggning samt ett stort sovrum med egen sittgrupp och utsikt över Trondheim. Två badrum med jacuzzi och massagedusch, badrockar, tofflor och lyxiga badrumsprodukter. Kontakta oss för mer information och bokning av Nidarossviten.

Kontakt

  • Kongensgate 26 7011 Trondheim , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Buss till hållplats Torget.

Från Trondheims flygplats

Flygbussen stannar 20 meter från hotellet.

Taxi

Vi rekommenderar Trønder Taxi,
telefon +47 07373 eller Norges Taxi, telefon +47 08000

Om Quality Hotel Augustin

Antal hotellrum

136 st - 265 bäddar

Antal konferenslokaler

14 st - maxkapacitet 140 personer i största lokalen.

Avstånd flygplats

Trondheims flygplats: 32 km,
ca 27 minuter med bil

Avstånd lokaltrafik

Trondheims centralstation: 1 km
Busshållplats Torget: 30 m

Om Quality Hotels

2.311.63.057 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK