Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel Augustin

Trondheim,  Norge

Quality Hotel Augustin ligger i centrala Trondheim, en stad full av historia, kultur och spännande upplevelser. Vare sig du är här i affärer eller på resa med goda vänner och familj så kan vi lova dig en härlig vistelse på Quality Hotel Augustin.

Quality Hotel Augustin 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Augustin

66% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 293 gästomdömen.
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
4
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
3

Centralt hotell

den 17 juli 2016, Frösön, Sverige, louise981

Hotellet ligger mitt i centrum så läget är perfekt.Mysig lobby.Rummen är lite slitna likaså badrummet, men det var rent.Frukosten var ok, har bott på ett flertal hotell i Trondheim och detta var inte…

Hotellet ligger mitt i centrum så läget är perfekt.Mysig lobby.Rummen är lite slitna likaså badrummet, men det var rent.Frukosten var ok, har bott på ett flertal hotell i Trondheim och detta var inte det bästa.Trevlig personal.
Läs mer
5

BRA

den 4 juli 2016, Västerås, Sverige, Murari M

Detta är allmant bra läge men standarden måste höjas. Renhet inte allra bästa. Städ personalen slarvar som ska inte vara en 4* hotel i NORDEN. Bad rummet måste ha necessay saker. Annars receptionen fu…

Detta är allmant bra läge men standarden måste höjas. Renhet inte allra bästa. Städ personalen slarvar som ska inte vara en 4* hotel i NORDEN. Bad rummet måste ha necessay saker. Annars receptionen fungerar bra och mycket vänliga personalen.
Läs mer
3

Medelklass

den 1 juni 2016, , Daniel O

Det funkar bra som stopover eller om man bara måste ha ett rum mitt i centrum. I övrigt så ser allt här ganska gammalt ut, dålig luftkonditionering på rummen och en ganska dålig frukost. För familjer…

Det funkar bra som stopover eller om man bara måste ha ett rum mitt i centrum. I övrigt så ser allt här ganska gammalt ut, dålig luftkonditionering på rummen och en ganska dålig frukost. För familjer utan några större krav så är det helt ok men vill man ha det lilla extra så bör man boka någon annanstans:)
Läs mer
3

Dammigt....

den 10 mars 2016, Oslo, Norge, MalinT

Vid första blick är det ett fint rum, när man ser lite närmare är det tydligt att de är väldigt dåliga på att städa...Ok frukost, Choice hotell är väl inte de bästa här men helt ok. Efter en natt ber…

Vid första blick är det ett fint rum, när man ser lite närmare är det tydligt att de är väldigt dåliga på att städa...Ok frukost, Choice hotell är väl inte de bästa här men helt ok. Efter en natt ber jag anställd i receptionen att få någon att byta dusch huvud då det kommer lika mycket vatten ut i fel ende...Efter 4 nätter är det fortfarande inte åtgärdat😧 Känns lite nonchalant... Helt ok vecka men borde kunna vara bättre.

Svar från ägaren

den 16 mars 2016

Kjære Malin, Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding fra ditt opphold. Vi setter stor pris på våre gjesters tilbakemelding – så vel positive som negative. Det er kun slik vi kan bli bedre på produkt og service. Det er svært lei oss at dusjhode/slang ikke blev ordnet etter du meldt i fra om problemet. Jeg håper likevel vi vil få mulighet til å ønske deg velkommen tilbake, og forhåpentligvis overgå dine forventninger og gi deg en positiv opplevelse. Med ønske om en god dag!

Läs mer
5

Glada Personalen

den 1 februari 2016, Västerås, Sverige, Murari M

Mycket bra och trevliga personalen i receptionen och övrigt. Bra städ personalen och hjälpsama. Mycket bra läge i Trondheim med bra kommunikation med Bus till Flyggplats och annat. jag varit där antal…

Mycket bra och trevliga personalen i receptionen och övrigt. Bra städ personalen och hjälpsama. Mycket bra läge i Trondheim med bra kommunikation med Bus till Flyggplats och annat. jag varit där antal gånger och kommer att vara där i fortsättningen 6- 8 ggr till under 2016.

Svar från ägaren

den 22 mars 2016

Hei Murari M, Tusen takk for at du tatt deg tid å gi oss en tilbakemelding. Det setter vi stort pris på. Veldig hyggelig å høre at du har vatt her flere ganger og at du kommer tilbake til oss under 2016 :) Det ser vi frem til! Ønsker deg en riktig god påske!

Läs mer
2.320.101.000 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK