Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Boden, Sverige

Quality Hotel Bodensia

Boden,  Sverige

Quality Hotel Bodensia är ett modernt konferenshotell i hjärtat av Boden, med fem flexibla konferensrum, egen restaurang och dubbla relaxvåningar högst upp i hotellet. Ett trevligt boende som passar lika bra för effektiva möten som för mysiga weekends.

Quality Hotel Bodensia 3 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Bodensia

I Quality Hotel Bodensias restaurang kan du njuta av en god bit mat och trevligt sällskap. Missa inte heller ett besök i vår fina relaxavdelning högst upp i hotellet.

Frukost

Frukosten är dagens viktigaste måltid sägs det ju. Vi är stolta över vår frukostbuffé där vi serverar ett urval av ekologiska produkter.

Lunch

Förutom den populära husmanskosten som serveras under luncherna hittar ni även den klassiska Pitepalten, veckans soppa, vegetariska alternativ, nybakat bröd samt stor salladsbuffé. I priset ingår även måltidsdryck, kaffe och kaka. Onsdagar och fredagar bjuds det även på dessert.

Specialkost

Är du matallergiker eller har du någon form av specialkost? Vi är väldigt måna om att alla ska få en riktigt bra matupplevelse hos oss. Meddela oss innan ni kommer så gör vår personal allt för att uppfylla era önskemål och behov.

Grupper och större sällskap

För att vi ska kunna hålla så hög kvalitet och service som möjligt till alla våra gäster, ber vi att sällskap över 8 personer alltid förbeställer maten. Vi ser fram emot att hälsa er välkomna till oss!

Bar

I hotellets lobbybar finna alla förutsättningar för en avslappnad after work med kollegor eller vänner. 

Relax

Två nya våningsplan på toppen av hotellet står färdiga och välkomnar såväl hotellgäster som andra sällskap. Relaxavdelningarna rymmer fem bastur, samtliga med vidunderlig utsikt över Boden med omnejd. Här kan ni krypa in och koppla av på tu man hand, snacka av er efter konferensen eller boka ett helt våningsplan för sällskap på upp till 25 personer.

Ladda ner

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.00
Lördag - söndag: 08.00 - 10.00

Lunch

Måndag - fredag: 11.00 - 13.30

Middag

Måndag - lördag: 18.00 - 21.00

Relax

Alla dagar: 16.00 - 22.30

Våra restauranger och faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på 0921-177 10 eller via q.bodensia@choice.se

2.311.63.057 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK