Quality Hotel Dalecarlia Tällberg ,  Sverige

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Tällberg, Sverige

Quality Hotel Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Quality Hotel™ Dalecarlia är ett klassiskt spa- och konferenshotell i Tällberg. Hotellets natursköna läge och oslagbara utsikt över Siljan gör det till det naturliga valet för en vistelse i Dalarna.

Quality Hotel Dalecarlia 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Dalecarlia

Välkommen att konferera i inspirerande omgivningar på Quality Hotel Dalecarlia.

Konferens på Dalecarlia

Ibland behöver man byta miljö och träffas utanför arbetsplatsen. På Quality Hotel Dalecarlia finns alla förutsättningar för inspirerande möten och konferenser i alla storlekar. Vi ordnar allt från intima sittningar till konferenser för upp till 200 deltagare. Våra lokaler är flexibla och vi skräddarsyr aktiviteter som passar just er sammankomst.

Det du behöver finns

Hos oss får du som konferensgäst alltid tillgång till trådlöst nätverk och parkering utan kostnad. Vår matsal har plats för hela 280 personer och önskar ni en egen privat matsal kan ni hyra Lefflers Salong som har plats för 20 personer. Självklart ingår också inträde till spa-avdelningen för alla konferensgäster. 

Arrangemang

En konferens består av en bra mix av arbete, teamwork, aktiviteter, gästvänlighet, service och en inspirerade omgivning som påverkar motivationen. Dessutom är det viktigt att allt runt omkring fungerar optimalt. Lokalen ska vara anpassad för gruppens storlek, tekniken måste fungera och övriga kringarrangemang ska löpa perfekt. Om ni väljer att mötas hos oss, oavsett om ni är 2 eller 850 personer, så garanterar vi att konferensen blir lyckad och minnesvärd. Många av våra företagskunder återkommer år efter år, vilket vi ser som det bästa betyg vi kan få.

Lokaler

Letar ni efter något utanför ramarna rekommenderar vi gärna ett annorlunda mötesrum, t ex i vårt spa eller varför inte hålla mötet utomhus vid Siljans strand? Vi har stor erfarenhet och bra referenser från tältkonferenser med upp till 700 deltagare. Hos oss finns fullt utrustade lokaler som alla är utrustade med trådlöst internet. Givetvis anpassar vi lokalerna efter era behov.

Aktivitetskonferens

När ni har er konferens på Dalecarlia är aktiviteter och upplevelser en naturlig del av dagen. Vi erbjuder aktiviteter som låter er njuta av omgivningarna och atmosfären men också aktiviteter som utmanar deltagarna, ett bra sätt att sätta guldkant på konferensen och få alla deltagare att roas och utvecklas tillsammans. Hos oss kan ni även ta del av föreläsningar inom hälsa, kost och träning. Läs gärna mer om upplevelser och aktiviteter hos oss.  

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra konferenslokaler.

Hjortnäs

200 personer

Allégården

70 personer

Sjugare

70 personer

Sunnanäng

45 personer

Riddarsalen

45 personer

Bergsäng

20 personer

Laknäs

20 personer

Lefflers salong

20 personer

Boda

12 personer

Boka konferens

Välkommen att kontakta konferensansvarig Anneli Oscarsson för mer information och förfrågan på +46 247 891 43 eller via konferens.dalecarlia@choice.se.

2.450.194.000 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.