Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Tällberg, Sverige

Quality Hotel Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Quality Hotel Dalecarlia är ett klassiskt spa- och konferenshotell i Tällberg. Hotellets natursköna läge och oslagbara utsikt över Siljan gör det till det naturliga valet för en vistelse i Dalarna.

Quality Hotel Dalecarlia 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Dalecarlia

Äntligen har vi slagit upp dörrarna till vårt renoverade spa. Här finns allt du behöver för välmående och avkoppling; oförglömliga behandlingar, ett välutrustat gym, träningspass samt avstressande bastu och pooler. Alltid med Siljansvyn som sällskap.

Spa och relax

Vår behandlingslista har uppdaterats med nya behandlingar med fokus på mindfulness och mycket mer. Läs om säsongens behandlingar redan nu och glöm inte att boka din behandling i god tid innan er vistelse hos oss. Vi är ett familjehotell med fokus på lugn och ro, därför har vi barntider måndag - fredag 10.00 - 13.00 samt lördag - söndag 09.00 - 12.00. Därutöver gäller 12 års åldersgräns.

Spa från 1995

1995 invigdes vår spaavdelning, som ett av de första i Sverige. Idag är Quality Hotel Dalecarlias spa mycket uppskattat och välbesökt. Här erbjuds bland annat proffsiga behandlingar, gym, pool, bubbelpool, gemensam bastu med utsikt mot Siljan samt en varm källa utomhus. Spaavdelningen är vackert inhyst med trädetaljer och panoramafönster som tar tillvara på den unika utsikten över Siljan. Bar med lättare tilltugg och snacks finns, samt en shop med exklusiva spaprodukter.

Kerstin Florian 

Vi jobbar med Kerstin Florians produkter samt med bareMinerals, eftersom de håller mycket hög kvalitet och ger önskvärd effekt. Kerstin Florian har vi valt eftersom de är fantastiska leverantörer samt har en hudvårdsserie med ett helhetstänk. De jobbar utifrån välbefinnandets fyra hörnstenar; bra kost, regelbunden motion, ett rofyllt sinne och vård av ansikte och kropp, samt att hälsa kommer inifrån! Naturliga produkter som ger synligt resultat! Det är även den grundläggande filosofin bakom Kerstin Florians framgångsrika spakoncept. Hos oss finns schampoo, balsam, duschtvål samt bodylotion att tillgå i spaavdelningens omklädningsrum och duschar.

Boka i tid

Det är många som vill unna sig en behandling hos oss. Tänk därför på att boka dina behandlingar i god tid, så att du får den vistelse du önskar. 

Varmt välkommen att njuta hos oss!

Öppettider

Spa

Måndag - torsdag: 10.00 - 20.00
Fredag - söndag: 09.00 - 20.00

Barn under 12 år är välkomna:

Måndag - torsdag 10.00 - 13.00
Fredag - söndag 09.00 - 12.00

Under lovperioder har vi förlängda öppettider för barn under 12 år fram till 14.00.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser

Spaentré för hotellgäster: Ingår
Spaentré (dagspa) för externa gäster:
Från 180/380 SEK.
Övriga behandlingar, se spabroschyren till höger.

Kontakt och bokning

Kontakta oss vid frågor samt för att boka behandling på telefon 0247-893 86 eller via spa.dalecarlia@choice.se
Boka alltid din spabehandling i god tid innan ditt besök.

2.311.63.057 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK