Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Quality Hotel Edvard Grieg ligger 5 minuter från flygplatsen och 15 minuter från centrala Bergen. Oavsett om du kommer hit på konferens, familjesemester eller romantisk weekend har vi allt du behöver - utsikten, interiören och atmosfären.

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

På nyrenoverade Quality Hotel Edvard Grieg finns underbar mat i de fantastiska lokalerna till Brasserie X. Något gott att dricka får du i Bar X. Stor middag, slutna sällskap eller frukost – du är välkommen!

Familjebuffé andra söndagen varje månad

Vi erbjuder en läcker buffé klockan 13.00 - 17.00 för 475 NOK för vuxna och 245 NOK för barn (4 -12 år). Du har sedan möjlighet att komma och njuta av en läcker buffé den andra söndagen varje månad, med reservation för ändringar.

Vår/sommar 2016: 13/3 | 10/4 | 8/5 | 12/6 | 19/6

Kontakta oss om du vill besöka oss på en söndag, eller andra dagar, så skickar vi vår sällskapsmeny.

Brasserie X och Bar X

Restaurangen har renoverats och utvidgats med en ny à la carte-avdelning, Brasserie X, som är Quality Hotels nya restaurangkoncept. Restaurangen kombinerar franska brasserietraditioner med nordisk kvalitetsmat. Filosofin bygger på goda, okomplicerade rätter lagade från grunden. Med den säsongsbetonade menyn ger kockarna dig en matupplevelse som både smakar bra och är själva källan till mod, energi och begeistring. Förutom à la carte-menyn serverar vi alltid dagens huvudrätt med fisk eller kött. Här finns något för alla. 

Måltider

Vi startar vardagarna kl. 04.45 och helgerna kl. 05.45 med att duka fram vår Early Bird-frukost. Ett frukostalternativ med lite mer begränsat utbud, för dig som ska iväg extra tidigt. Därefter dukar vi upp allt på vår härliga frukostbuffé, som är fylld med många goda och sunda alternativ. Lunchen serveras huvudsakligen efter förbokning, men receptionen har alltid några alternativ på lager om du blir hungrig. Dygnet runt kan receptionskiosken erbjuda wraps, smörgåsar, frukt, yoghurt, sallader och dryck. Kaffe och te finns alltid tillgängligt i lobbyområdet. 

Har du allergier? Kontakta oss gärna innan ankomst så ordnar vi gluten- och laktosfria alternativ.

Höj eller sänk pulsen 

Vårt stora gym hittar du på våning sju. Här finns utrustning för både kondition och styrka samt en tv-lounge, allt med en fantastisk utsikt över fjällen. Nytt för i år är att vi erbjuder gratis tvätt av dina träningskläder så att du kan packa ner rena och fräscha kläder när du åker hemåt igen. 

Motionerar du hellre utomhus? Vi erbjuder rabatterade priser på squash. Du kan också passa på att utforska de olika motionsspåren som finns i området. 

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.00 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 11.00

Lunch

Endast förbokningar

Middag

Måndag - söndag: 17.00 - 22.00

Bar X

Måndag - lördag: från 17.00
Söndagar/helgdagar: Stängt

Boka bord online

Våra restauranger och faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

2.311.63.057 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK