Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Edvard Grieg Bergen ,  Norge

Se alla hotell i Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Quality Hotel™ Edvard Grieg ligger 5 minuter från flygplatsen och 15 minuter från centrala Bergen. Oavsett om du kommer hit på konferens, familjesemester eller romantisk weekend har vi allt du behöver - utsikten, interiören och atmosfären.

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

Vår nya konferensavdelning är skapad på principen "ja tack, båda delarna". Med det menar vi att om du vill ha ett stort mötesrum med slående utsikt, så får du precis det.

Med vår nya konferensavdelning som spänner över två våningsplan, en trollsal för upp till 1080 personer och ett helt universum inspirerat av vår namne Edvard Grieg, har hotellet på Sandsli i Bergen blivit ett mötesmecka. Mitt emellan Bergen centrum, flygplatsen på Flesland och alla stora företag i Bergen, erbjuder vi nu lokaler som passar för varje tänkbart tillfälle. 

We got it!

Flera av våra konferenslokaler vetter ut mot skogen och Fana Golfklubb. Här finns stora, härliga panoramafönster att hämta ljus och inspiration ifrån. Om du hellre vill sitta lite mer avskilt har vi en egen möteshall för det. Vill du att ni tillbringar halva dagen i våra gemensamma ytor för att därefter dela upp gruppen i i tre mindre rum, då ordnar vi det. Vill du samla alla 1080 deltagare i en och samma lokal, för att sedan sprida ut dem på 20 rum? Ja, då fixar vi det också.

Utrustning

Alla lokaler har naturligtvis det senaste inom teknisk utrustning. Många av lokalerna har stora (enorma faktiskt) skärmar, medan andra har projektorer. Papper och pennor finns såklart också.

Mingelområdet

På båda våningsplanen finns stora, öppna mingelytor, där alla kan sträcka på benen samtidigt. Här hittar du också popcorn och mjukglass, stora soffgrupper, arbetsbord - och Bar X som tronar i mitten.

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra konferenslokaler.

Troldsalen

1080 personer

Nina/Anitra/Alexandra

315 personer vardera

Griegsalen

300 personer

Ibsen/Bjørnson

150 personer vardera

18 møterom

14 - 63 personer

Kapacitet från 1 maj 2015

20 mötesrum på 2 plan,
varav en bankettsal
med plats för upp till 1100 personer.

Boka konferens 

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan 
på +47 55 98 00 00 eller via 
conference.q.bergen@choice.no

2.460.213.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.