Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Edvard Grieg Bergen ,  Norge

Se alla hotell i Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Quality Hotel™ Edvard Grieg ligger 5 minuter från flygplatsen och 15 minuter från centrala Bergen. Oavsett om du kommer hit på konferens, familjesemester eller romantisk weekend har vi allt du behöver - utsikten, interiören och atmosfären.

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

Med ett totalrenoverat hotell och splitter ny konferensavdelning kan vi äntligen kalla oss för norska Vestlandets största konferenshotell!

Vad behövs?

Det är exakt så vi tänker varje gång vi planlägger en konferens eller ett event tillsammans med dig. Vad behövs för att ditt möte eller din konferens ska bli perfekt? Oavsett om planen är ett budgetmöte, kreativa processer eller att samla hela företaget för kompetensutveckling är det frågan vi ställer, och vi lovar att följa upp varenda punkt tills ditt möte blir just - perfekt. 

Totalrenoverad konferensavdelning

Mörka, kvava mötesrum? Det har vi lämnat bakom oss. I vår helt nya konferensavdelning, som sträcker sig över hundratals kvadratmeter och två våningsplan, är det ljust, luftigt och behagligt att vara. Utanför de stora glasväggarna har du en fantastisk utsikt över fjällen, så om du hämtar kraft och inspiration från naturen är du på helt rätt plats. 

Stora och små rum

Vår nya Troldsal är på nästan 1000 kvadratmeter, och om du bara behöver en tredjedel av det utrymmet går det också bra. Vi har mötesrum för allt från 14 till 1080 personer. Vill du använda alla samtidigt går det alldeles utmärkt - vi har nämligen också stora mingelytor där deltagarna alla deltagarna har utrymme att sträcka på benen i pauserna. 

Brasserie X och Bar X

Våra två ögonstenar, Brasserie X och Bar X hittar du på gatuplan, precis som konferensavdelningen, och den stora lobbyn i glas som binder samman alltihop. Baren ligger i anslutning till mingelområdet, så om du vill bjuda dina närmare 1000 kollegor eller vänner på en drink, är Edvard Grieg precis rätt ställe att göra det på.

Boka konferens 

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på +47 55 98 00 00 eller via 
conference.q.bergen@choice.no

2.460.213.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.