Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Quality Hotel Edvard Grieg ligger 5 minuter från flygplatsen och 15 minuter från centrala Bergen. Oavsett om du kommer hit på konferens, familjesemester eller romantisk weekend har vi allt du behöver - utsikten, interiören och atmosfären.

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

Välkommen till Quality Hotel Edvard Grieg! Har du några funderingar kring ditt besök? Vi hoppas att du hittar svaren här.

Parkering

Hotellet har parkeringshus för sina gäster, hela 150 platser, plus nio platser för elbilar.

Ska du och flyga rekommenderar vi dig att utnyttja våra Park, Stay & Fly-erbjudanden som inkluderar hela 14 dagars gratis parkering. Då får du ett parkeringsbevis vid incheckningen och en rekommendation om var du bäst parkerar bilen under perioden. Taxi kostar cirka 150 kr härifrån till Bergens flygplats Flesland, ett annat alternativ är att åka med vår shuttle service.

Kostnadsfri Shuttle service till Bergens flygplats

Måndag till fredag erbjuder vi shuttlebuss till Bergens flygplats Flesland och till kontor och företag i närheten. Första avgång är kl. 06.40 och sista avgången är kl. 09.00. Tjänsten är kostnadsfri för våra hotellgäster. Kontakta oss för att få mer information om tidtabellen och för att boka plats.  

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Dagens inloggningskod kan hämtas i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Om ni är här på konferens får ni en egen kod som gäller under vistelsen.

Bagagerum

Hotellet erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Saknar du något?

I receptionen har vi det mesta du kan behöva: toalettartiklar, paraplyer, snacks, dryck och mer därtill. Vi har öppet dygnet runt. Fråga oss gärna om det är något annat du saknar.

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.00 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Middag

Måndag - söndag: 17.00 - 22.00

Bar X 

Måndag - lördag: Från 17.00
Söndagar och helgdagar: Stängt

Träningsavdelningen

Alla dagar: 06.00 - 22.00

Våra restauranger och faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

2.311.63.057 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK