Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Bergen, Norge
  • Quality Hotel Edvard Griegs maskot framför hotellet
  • Näbild av Quality Hotel Edvard Griegs maskot på bryggan

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Quality Hotel Edvard Grieg ligger 5 minuter från flygplatsen och 15 minuter från centrala Bergen. Oavsett om du kommer hit på konferens, familjesemester eller romantisk weekend har vi allt du behöver - utsikten, interiören och atmosfären.

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

53% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 265 gästomdömen.
4
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
4

Trevligt, fräscht hotell

den 18 juli 2016, Nyköping, Sverige, Kanotkungen

Tillmötesgående personal. Trevligt, tyst rum med fräsch färgsättning och design. Mycket bra frukostbuffé. Lugnt läge med närhet till direkt bussförbindelse till Bergen. Saknade alternativ till middags…

Tillmötesgående personal. Trevligt, tyst rum med fräsch färgsättning och design. Mycket bra frukostbuffé. Lugnt läge med närhet till direkt bussförbindelse till Bergen. Saknade alternativ till middagsbuffé även om den var bra.

Svar från ägaren

den 25 juli 2016

Kjære gjest, Takk for hyggelig tilbakemelding. Nå i sommer har vi dessverre ikke mulighet til å by på annen bespisning enn sommerbuffet, men kom gjerne tilbake ellers i året så kan vi friste med deilige retter fra vår Brasserie X restaurant. Hjertlig velkommen tilbake ved neste besøk i Bergen.

Läs mer
2

Besviken

den 12 juli 2016, , Amund201

Fick ett rum på 6:e våningen efter att ha stått i kö närmare 10 minuter. Det innebär hiss till 5:e och trappor till 6:e våningen. Otroligt dåligt skyltade rymmningsvägar och lätt att gå vilse. Tom min…

Fick ett rum på 6:e våningen efter att ha stått i kö närmare 10 minuter. Det innebär hiss till 5:e och trappor till 6:e våningen. Otroligt dåligt skyltade rymmningsvägar och lätt att gå vilse. Tom minibar och endast godis i receptionen ger inte heller toppbetyg. Och Nordic Choice club ger inga fördelar i Norge längre enligt personalen så det känns meningslöst att välja just Quality Hotel när det här är det du får i Bergen. Välj om möjligt ett annat hotell är min rekommendation.
Läs mer
4

Trevligt

den 1 juni 2016, , Sandrasthlm12

Var där med min dotter över en helg. De var vänliga och hjälpsamma personalen. Jag å dottern fick lite av buffén gratis pga vi kom till hotellet sent. Var snällt! Frukosten god och rummet helt ok. Do…

Var där med min dotter över en helg. De var vänliga och hjälpsamma personalen. Jag å dottern fick lite av buffén gratis pga vi kom till hotellet sent. Var snällt! Frukosten god och rummet helt ok. Dock lite mkt ljud utifrån foajén då baren låg precis nedanför vårt fönster.

Svar från ägaren

den 13 juni 2016

Kjære gjest, tusen takk for tilbakemeldingen! Veldig trivelig å lese at mine kollegaer har gjort så positivt inntrykk på dere og at dere hadde det bra hos oss. Vil også nevne at vi har hele 373 rom derav har vi mange stille områder man kan ønske seg ved et eventuelt nytt opphold. Hjertelig velkommen tilbake!

Läs mer
5

Fantastisk personal, fräscha hotel, nära flygplatsen

den 7 mars 2016, Stockholms län, Sverige, anurag183

Vi spenderade en helg i Bergen och bodde på Hotel Edvard Grieg. Vi hade fantastisk utsikt från vårt rum. Det är hög standard på service och personalen är jätte trevliga och professionella.Bra frukost!

Vi spenderade en helg i Bergen och bodde på Hotel Edvard Grieg. Vi hade fantastisk utsikt från vårt rum. Det är hög standard på service och personalen är jätte trevliga och professionella.Bra frukost!

Svar från ägaren

den 21 mars 2016

Kjære gjest Tusen takk for at dere gir oss en tilbakemelding og ekstra kjekt når dere har hatt det så bra hos oss. Varm välkommen tilbake!

Läs mer
4

Modernt design hotell

den 6 november 2015, Mölndal, Sverige, CHLAR_58

Hotellet er mycket modernt, renoverat men tyvärr inte så personligt. God, riklig frukost och middag med små tallrikar, men god mat. Hotellet bra som konferens hotell. Rummet för varmt, så be om ett ru…

Hotellet er mycket modernt, renoverat men tyvärr inte så personligt. God, riklig frukost och middag med små tallrikar, men god mat. Hotellet bra som konferens hotell. Rummet för varmt, så be om ett rum med fönster mot frisk luft inte insider rum.

Svar från ägaren

den 15 november 2015

Så kjekt at du hadde et fint opphold hos oss! Det er riktig at vi har noen få rom som vender inn mot lobbyen. Disse er utstyrt med aircondition som de fleste er fornøyde med, men vi har forståelse for at dette er individuelt. PS; Om du er/blir medlem av Nordic Choice Club kan vi legge inn rom ønsket ditt der for fremtidige opphold. Hjertelig velkommen tilbake!

Läs mer
2.320.101.000 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK