Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Linköping, Sverige

Quality Hotel Ekoxen

Linköping,  Sverige

Quality Hotel Ekoxen ligger vackert beläget i centrala Linköping, granne med parken Trädgårdsföreningen. Här har du nära till allt: kultur, natur, restauranger, kaféer och butiker. Hotellet passar perfekt för både konferensgäster och familjer.

Quality Hotel Ekoxen 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Ekoxen

Hotellets restaurang Brasserie X är en populär mötesplats både för våra gäster och för linköpingsborna. Tanken är att man vid ett besök i vår Brasserie ska få en totalupplevelse som är svår att återskapa hemma. 

Fest & Bankett

Vår nya bankett och festvåning har plats för upp till 220 gäster. Maten utgår ofta från klassiska kombinationer av smaker som kryddats med moderna influenser från hela världen. Vi anordnar kick off, företags evennemang och fester för både mindre och stora sällskap. Vi på Quality Hotel Ekoxen skräddarsyr efter just dina önskningar och förutsättningar för att ditt evennemang skall blir en unik upplevelse.

Uteservering

I anslutning till Brasserie X finns vår trevliga uteservering som under sommarmånaderna öppnas upp mot Trädgårdsföreningen. Här kan man då njuta av mat och dryck och vila blicken ut mot grönskan.

Frukost

Frukosten är dagens viktigaste mål, och bor du på Quality Hotel Ekoxen ingår alltid en välfylld frukostbuffé. Men även du som inte bor hos oss är hjärtligt välkommen! Här kan du äta äggröra, kokta ägg, prinskorv, bacon, korv, bröd, fil, flingor och mycket annat. Många av våra produkter och råvaror är ekologiska.

Lunch

Måndag till fredag serverar vi en affärslunchbuffé bestående av dagens soppa, två varmrätter: en fisk-, och en kötträtt, samt dagens vegetariska. Förutom det finns ett fräscht urval av olika sallader. Till lunchen ingår alltid hembakat bröd, måltidsdryck, kaffe, hemlagade desserter och frukt. Tanken bakom lunchbuffén är god hemlagad svensk husmanskost.

Middag

Brasserie X skall vara en plats där du känner dig hemma, vare sig du är på en date, affärsmiddag eller bara vill njuta av det goda livet. I vårt Brasserie möter nordiska råvaror fransk inspiration till fröjd för både gommen och ögat.

Miljö- och kvalitetspolicy

Vi arbetar med miljö- (ISO 14001), kvalitets-, säkerhets- och brandriktlinjer enligt Nordic Choice Hotels säkerhetsstandard - allt för att gäster och personal ska känna sig trygga hos oss.

Ladda ner

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30
Storhelger samt röda dagar: 07.00 - 10.30

Lunch

Måndag - fredag: 11.30 - 13.30
Sommarstängt 24/6 - 14/8

À la carte

Måndag - lördag: 18.00 - 22.00

Våra restauranger och faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Boka bord online eller kontakta oss direkt för mer information om Brasserie X.

Telefon: +46 13 25 26 00
E-post: 

2.390.66.000 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.