Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Ekoxen Linköping ,  Sverige

Se alla hotell i Linköping, Sverige

Quality Hotel Ekoxen

Linköping,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Ekoxen – Vackert beläget i centrala Linköping, granne med parken Trädgårdsföreningen. Här har du nära till allt! Kultur, natur, restauranger, kaféer och butiker. Hotellet passar perfekt för både konferensgäster och familjer.

Quality Hotel Ekoxen 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Ekoxen

Quality Hotel Ekoxen är ett konferens- och affärshotell med attraktivt läge i Linköping. Vårt mål är att erbjuda den perfekta miljön för att skapa energi och nya idéer. Som gäst hos oss kan du vara säker på att möten, kurser och konferenser genomförs på bästa sätt.

Quality Meeting Advisor hjälper dig till succé!

För att ert arrangemang skall bli så lyckat som möjligt tilldelas ni redan vid bokningstilfället en QMA = Quality Meeting Advisor. En projektledare som utifrån era behov och önskningar skräddarsyr det perfekta arrangemanget tillsammans med er. Projektledaren finns även på plats under arrangemanget för att gå igenom dagens agenda, teknik och tillgodose andra önskemål som kan dyka upp under dagen.

Konferenslokaler

Mötesbehoven varierar och vi är alltid måna om att ni får rätt lokal till rätt arrangemang! Vi erbjuder 18 flexibla konferenslokaler och mötesrum som kan ta emot upp till 300 personer. Med ett flertal mindre lokaler passar vi perfekt för dagens säljmöte eller månadens styrelsemöte. Våra större lokaler och mingelytor passar utmärkt till exempelvis utställningar och arrangemang.

Möjligheterna är många! Läs mer om alla våra konferenslokaler här.

Mat & dryck

För att kreativiteten skall vara på topp under hela konferensen krävs ny energi i form av god mat och många fikapauser!

Hos oss har du som konferensgäst alltid tillgång till kaffe,te, frukt och det bästa av allt - popcorn och mjukglass. Att göra sin egen mjukglass är en härlig känsla även för oss vuxna! Läs mer om mat och dryck här.

Event

På Quality Hotel Ekoxen kan du arrangera allt från bröllop, kickoff, företagsfest och lanseringskampanjer till mindre mässor. Vi har eventlokaler för alla tillfällen.

Aktiviteter

Vi hjälper dig även med att utöka konferensupplevelsen med en aktivitet om så önskas. Konstsim, smide, dans, skrattyoga, köra racerbil i 230 km/h eller varför inte låta sig hänföras av en trollkarl? Eller bara en picknick i parken som ett avbrott i konferensen, vi packar din picknickkorg och lånar ut filtar att sitta på. Teambuilding, tävling eller äventyr - It´s taken care of. 

Miljö

Vi arbetar med miljö- (ISO 14001), kvalitets-, säkerhets- och brandriktlinjer enligt Nordic Choice säkerhetsstandards - allt för att gäster och personal ska känna sig trygga.

Boka konferens 

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågning på +46 13 25 26 16 eller 
via malin.klaar@choice.se
eller lena.hagstrom@choice.se

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.