Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Linköping, Sverige

Quality Hotel Ekoxen

Linköping,  Sverige

Quality Hotel Ekoxen ligger vackert beläget i centrala Linköping, granne med parken Trädgårdsföreningen. Här har du nära till allt: kultur, natur, restauranger, kaféer och butiker. Hotellet passar perfekt för både konferensgäster och familjer.

Quality Hotel Ekoxen 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Ekoxen

Quality Hotel Ekoxen är ett konferens- och affärshotell med attraktivt läge i Linköping. Vårt mål är att erbjuda den perfekta miljön för att skapa energi och nya idéer. Som gäst hos oss kan du vara säker på att möten, kurser och konferenser genomförs på bästa sätt.

Quality Meeting Advisor hjälper dig till succé!

Vi vet att mötesbehovet idag kan variera stort och att din tid är värdefull. För att du ska få ut det bästa av ditt möte tilldelas varje konferensbokning en egen projektledare som hjälper dig med mötesupplägget. 

Konferenslokaler

Vi erbjuder 18 flexibla konferenlokaler och mötesrum som kan ta emot upp till 300 personer. 

Mat & dryck

En av våra specialiteter är att ordna banketter och andra evenemang, för både små och stora sällskap. I vår matsal i Brasseri Britto kan vi duka upp middag för 180 personer. Läs mer om mat och dryck här.

Event

På Quality Hotel Ekoxen kan du arrangera allt från bröllop, kickoff, företagsfest och lanseringskampanjer till mindre mässor. Vi har eventlokaler för alla tillfällen.

Aktiviteter

Vi hjälper dig även med att utöka konferensupplevelsen med en aktivitet om så önskas. Konstsim, smide, dans, skrattyoga,
köra racerbil i 230 km/h eller varför inte låta sig hänföras av en trollkarl? Eller bara en picknick i parken som ett avbrott i konferensen, vi packar din picknickkorg och lånar ut filtar att sitta på. Teambuilding, tävling eller äventyr - It´s taken care of. 

Miljö

Vi arbetar med miljö- (ISO 14001), kvalitets-, säkerhets- och brandriktlinjer enligt Nordic Choice säkerhetsstandards - allt för att gäster och personal ska känna sig trygga.

Boka konferens 

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågning på +46 13 25 26 16 eller 
via malin.klaar@choice.se
eller lena.hagstrom@choice.se

2.390.66.000 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.