Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Expo Oslo ,  Norge

Se alla hotell i Fornebu, Norge
  • Reception på Quality Hotel Expo
  • Ingång lobby Quality Hotel Expo
  • Flygbild över Quality Hotell Expo
  • Uteservering på Quality Hotel Expos restaurang

Quality Hotel Expo

Oslo,  Norge

Quality Hotel™ Expo är ett annorlunda konferenshotell, precis vid Telenor Arena i Fornebu i utkanten av Oslo. Hos oss möts människor för såväl inspiration som rekreation.

Quality Hotel Expo 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Expo

Quality Hotel Expos konferensfaciliteter sätter själva idéprocessen i centrum. Här ska de bästa idéerna kläckas, lyftas fram och realiseras.

Vårt team

Våra medarbetare är dina konferenspartners in crime. De tar hand om allt från bra belysning och möblering till mat och dryck. Allt för att våra konferensgäster ska få den ultimata miljön för att släppa loss idéflödet.

Samarbete med Stig och Stein

Vi börjar med ett löfte om något mer än surt kaffe, torra bullar och tråkiga dekorationer. Vi gör lite mer än så. Quality Hotel Expo har startat ett samarbete med landets ledande företag inom kartläggning av kreativa processer: Stig & Stein.

Idébox

Stig & Stein har samlat 15 års erfarenhet i en unik idébox, ett verktyg för självgående och inspirerande idémöten. Här hittar du matnyttiga recept för hur ni lägger upp ett kreativt idémöte - och får ut det bästa av det.

Idérummet

Vi har även ett helt rum inrett just för att väcka kreativiteten och tänka i nya banor. Rummet skräddarsys för varje uppdrag hver enkelt bedrift, er på 76 kvm och har 3 projektorer, heltäckande whiteboardvägg, välkända citat på väggarna och specialdesignade stolar. Här skapas den ultimata miljön för brainstorming, innovation och framgång.

Idémöte med möteshållare

Ibland behöver idéerna hjälp på traven för att både födas och landa. Här kan man ta hjälp av Stig & Stein själva som möteshållare. De bistår också med uppföljning i efterhand om det behövs.

Idé Grand Prix

Här jobbar man med idéutveckling i större skala med många deltagare. Man jobbar i grupper med att utveckla idéer som sedan presenteras i en stor idévernissage.  

Kontakta oss gärna för mer information om hur just ni kan få hjälp av Stig & Steins tillvägagångssätt. Resultatet av dessa hjälpmedel är en konferens utöver det vanliga - med ett tydligare resultat.

Boka konferens 

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågning på
+47 67 11 70 00 eller via booking.expo@choice.no

 

2.460.213.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.