Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Florö, Norge

Quality Hotel Florø

Florø,  Norge

Quality Hotel Florö ligger vacker beläget i centrum av den lilla kuststaden Florö. Från hotellet har du en vacker utsikt över hamnen, fjorden, fjällen och vidare ut över havet. En perfekt atmosfär för en övernattning, konferens, eller en god middag.

Quality Hotel Florø 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Florø

På Quality Hotel Florø kan du anordna konferenser och event för upp till 200 deltagare - precis vid vattnet i fantastiskt skärgårdsmiljö.

Lokaler för både möte och fest

Quality Hotel Florø har egen konferensavdelning i två plan, Haavebua. Här finns tre olika mötesrum i varierande storlek med plats för totalt 200 personer. Hos oss finns även möjlighet att anordna event, bröllop, fest, konsert, middag och julbord.

En effektiv konferens

Vi vet att en lyckad konferens kräver bra planering. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens. Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vi löser logistik och alla praktiska detaljer. 

Boka konferens 

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
 +47 57 75 75 75 eller via q.floro@choice.no

2.311.63.057 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK