Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel Fredrikstad

Om hotellet

Quality Hotel Fredrikstad är ett hotell med urban känsla och ligger i hjärtat av Fredrikstad med gångavstånd till ett varierat utbud av restauranger, butiker, kaféer och gallerier. Det ligger nära centralstationen och Fredrikstads charmiga gamla stadskärna. 

Hotellets satsning på skandinavisk design är genomgående och omfattar hela hotellet, från lobby till rummen, restaurangen och konferenslokalerna. Design och arkitektur ger en modern inramning medans vår tillmötesgående personal ser till att atmosfären känns avslappnad och skön. 

Fredrikstad är Östfold fylkes kulturcentrum. Det är Skandinaviens bäst bevarade fästningstad och i trakten runt staden finns gravhögar och hällristningar från Bronsåldern. Gamla stans charmiga små gränder är från 1400 talet och en tur i skärgården kan varmt rekommenderas. 

Hotellets närmaste granne är Den Blå Grottan, Fredristads kulturhus som gjort sig känt för sina populära teateruppsättningar, konserter och moderna dansföreställningar. Sommar som vinter finns det alltid något att se och göra i Fredrikstad. 

1.913.149.030 22