Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Fredrikstad, Norge

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Quality Hotel Fredrikstad är ett modernt designhotell mitt i Fredrikstad. Nyskapande skandinavisk design bildar en unik atmosfär och en inspirerande miljö som passar lika bra för effektiva möten som mysiga weekends.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

79% av våra gäster rekommenderade detta hotell

baserat på 337 gästomdömen.
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
4

Fint Hotel mitt i Fredrikstads hjärta.

den 26 juli 2016, Arvika, Sweden, byermoen

Vi bodde bara en natt och tillbringade få timmar på rummet. Men vårat rum var stort, ljust och väldigt varmt. Sängarna var för för mjuka i min smak. Vi skulle på månefestivalen på och frågade efter vä…

Vi bodde bara en natt och tillbringade få timmar på rummet. Men vårat rum var stort, ljust och väldigt varmt. Sängarna var för för mjuka i min smak. Vi skulle på månefestivalen på och frågade efter vägen till färjan. När vi kom ner till vattnet så skulle vi ta vänster sa vår receptionist. Detta visade sig vara fel. Så vi missade hela Milissa Horn konserten.

Svar från ägaren

den 9 augusti 2016

Tusen takk for din tilbakemelding

Läs mer
3

Bra hotell

den 9 juli 2016, Vallda, Sverige, Jenny S

Bra hotell med ett perfekt läge i Fredrikstad. Dock var det ganska så lyhört ut mot vägen som gick bredvid. På natten hörde vi bilar som drog iväg och folk som gick nedanför samt folk som drog sina vä…

Bra hotell med ett perfekt läge i Fredrikstad. Dock var det ganska så lyhört ut mot vägen som gick bredvid. På natten hörde vi bilar som drog iväg och folk som gick nedanför samt folk som drog sina väskor på kullerstenen. Dom hade ej gratis parkering utan man fick stå i ett parkeringshus längre bort. Rummen var fina men lite slitna på vissa ställen En list i badrummet var extremt sliten och bordet i rummet hade stötta kanter. Annars var rummet stort och bra i och med att vi reste både med bebis och hund. Frukosten hade ett bra utbud så hela familjen var nöjda och glada.

Svar från ägaren

den 14 juli 2016

Tusen takk for deres tilbakemelding. Vi har fokus på kvalitet på rommene og jobber konstant med og fikse det som blir utslitt. Velkommen tilbake.

Läs mer
4

Bra hotell i centrum

den 27 februari 2016, Enkoping, Sverige, Tempustaker

Det är ett bra hotell som håller hög standard, bra säng och badrum. Frukosten var också bra med hyfsat många alternativ. Hotellet har dock ingen egen gratis parkering utan det kostar drygt en hundring…

Det är ett bra hotell som håller hög standard, bra säng och badrum. Frukosten var också bra med hyfsat många alternativ. Hotellet har dock ingen egen gratis parkering utan det kostar drygt en hundring att parakera över natten.

Svar från ägaren

den 7 april 2016

Tusen takk for tilbakemeldingen.

Läs mer
5

Bra läge, jätte trevlig personal, bra rum...

den 30 januari 2016, Malmö, Sverige, Felor2015

Jätte trevlig personal! Rummet var bra. Frukost bra. Nära till allt. Bra lounge. Kan absolut tänka mig att återkomma! Lätt att hitta, nära till färjan som tar en över till gamla byn. Ngt varmt på rumm…

Jätte trevlig personal! Rummet var bra. Frukost bra. Nära till allt. Bra lounge. Kan absolut tänka mig att återkomma! Lätt att hitta, nära till färjan som tar en över till gamla byn. Ngt varmt på rummet, hur det nu kan vara ett problem mitt i vintern :-).

Svar från ägaren

den 3 februari 2016

Tusen takk for flott tibakemelding. Velkommen tilbake.

Läs mer
3

Arbetsresa

den 10 december 2015, Trollhättan, andersg411

Besökte hotellet i samband med jobb. Allt fungerade bra och standarden var generellt lite över medel. Frukosten var i tunnaste laget. Irriterande är att personal som skall städa inte knackar på dörren…

Besökte hotellet i samband med jobb. Allt fungerade bra och standarden var generellt lite över medel. Frukosten var i tunnaste laget. Irriterande är att personal som skall städa inte knackar på dörren innan de kliver in. Hade också en tom minibar som förse oväsen.
Läs mer
2.320.101.000 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK