Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Fredrikstad, Norge

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Quality Hotel™ Fredrikstad är ett modernt designhotell mitt i Fredrikstad. Nyskapande skandinavisk design bildar en unik atmosfär och en inspirerande miljö som passar lika bra för effektiva möten som mysiga weekends.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

79% av våra gäster rekommenderar detta hotell

baserat på 387 gästomdömen.
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
3

Rickard

den 28 november 2016, Oskarshamn, Sverige, 722rickardh

Centralt och bra hotell som innehar det man kan förvänta sig.. De hade gärna fått marknadsföra sin egen restaurang eller närliggande restauranger lite mer. Tyvärr var också hotellet, trots relativt ny…

Centralt och bra hotell som innehar det man kan förvänta sig.. De hade gärna fått marknadsföra sin egen restaurang eller närliggande restauranger lite mer. Tyvärr var också hotellet, trots relativt nybyggt dåligt ljudisolerat.
Läs mer
5

Suverän Service

den 27 oktober 2016, , Jonas L

Har bott på Quality hotel Fredrikstad många gånger och det har alltid varit bra. Fantastiskt bemötande från personalen som gör att man alltid känner sig välkommen dessutom är det bra service och en br…

Har bott på Quality hotel Fredrikstad många gånger och det har alltid varit bra. Fantastiskt bemötande från personalen som gör att man alltid känner sig välkommen dessutom är det bra service och en bra restaurang.

Svar från ägaren

den 9 november 2016

WOW Jonas L, Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding !!! Alle hotell har senger, WIFI og frokost men vi mener at det er de ansatte som gjør forskjellen. Og du bekrefter at vi har rett :) Takk og velkommen tilbake ! Mvh alle oss på Team Quality Fredrikstad :)

Läs mer
5

Centrum hotell med mersmak

den 16 september 2016, Örnsköldsvik, Hogbysjon162

Mycket bra hotell i centrum av Fredrikstad nära flera restauranger. Mycket bra sevärdheter i närheten av Fredrikstad Gamlebyn. Bra promenad vägar om man vill spendera lite tid med det, även möjlighe…

Mycket bra hotell i centrum av Fredrikstad nära flera restauranger. Mycket bra sevärdheter i närheten av Fredrikstad Gamlebyn. Bra promenad vägar om man vill spendera lite tid med det, även möjlighet att åka ut på havet med hyrda båtar.

Svar från ägaren

den 30 september 2016

Tusen takk for din tilbakemelding. Om du vil utforske mer kan vi hjelpe deg neste gang du kommer så får du sett enda mer av flotte fredrikstad og østfold. Velkommen tilbake.

Läs mer
4

Stadshotell

den 12 september 2016, Sunne, Sverige, vitnos

Ett hotell som ser ut, som är som alla "vanliga" stadshotell. Inget mer eller mindre. Personalen är trevliga. Ett plus är deras kaffebar. Härligt alla sorts kaffe! Många bra restauranger på gångavstån…

Ett hotell som ser ut, som är som alla "vanliga" stadshotell. Inget mer eller mindre. Personalen är trevliga. Ett plus är deras kaffebar. Härligt alla sorts kaffe! Många bra restauranger på gångavstånd, nere vid vattnet.

Svar från ägaren

den 30 september 2016

Vår kaffe bar er ny åpnet og det er flott at du likte den. Vi håper at mange kommer og prøver de fantastiske drikkene vi lager der. Velkommen tilbake.

Läs mer
5

utmärktr

den 29 augusti 2016, Fredrikstad, Norge, curtm184

Perfekt ställe att bo i Fredrikstad. Allt utmärkt. Frukost, bemötande, standard på rummet och tillmötesgående personal. Som svensk saknade jag en voucher till restaurangen/baren som en gest till en tr…

Perfekt ställe att bo i Fredrikstad. Allt utmärkt. Frukost, bemötande, standard på rummet och tillmötesgående personal. Som svensk saknade jag en voucher till restaurangen/baren som en gest till en trogen Qualitygäst
Läs mer
2.420.112.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.