Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Fredrikstad, Norge

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Quality Hotel Fredrikstad är ett modernt designhotell mitt i Fredrikstad. Nyskapande skandinavisk design bildar en unik atmosfär och en inspirerande miljö som passar lika bra för effektiva möten som mysiga weekends.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

79% av våra gäster rekommenderar detta hotell

baserat på 366 gästomdömen.
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Centrum hotell med mersmak

den 16 september 2016, Örnsköldsvik, Hogbysjon162

Mycket bra hotell i centrum av Fredrikstad nära flera restauranger. Mycket bra sevärdheter i närheten av Fredrikstad Gamlebyn. Bra promenad vägar om man vill spendera lite tid med det, även möjlighe…

Mycket bra hotell i centrum av Fredrikstad nära flera restauranger. Mycket bra sevärdheter i närheten av Fredrikstad Gamlebyn. Bra promenad vägar om man vill spendera lite tid med det, även möjlighet att åka ut på havet med hyrda båtar.

Svar från ägaren

den 30 september 2016

Tusen takk for din tilbakemelding. Om du vil utforske mer kan vi hjelpe deg neste gang du kommer så får du sett enda mer av flotte fredrikstad og østfold. Velkommen tilbake.

Läs mer
4

Stadshotell

den 12 september 2016, Sunne, Sverige, vitnos

Ett hotell som ser ut, som är som alla "vanliga" stadshotell. Inget mer eller mindre. Personalen är trevliga. Ett plus är deras kaffebar. Härligt alla sorts kaffe! Många bra restauranger på gångavstån…

Ett hotell som ser ut, som är som alla "vanliga" stadshotell. Inget mer eller mindre. Personalen är trevliga. Ett plus är deras kaffebar. Härligt alla sorts kaffe! Många bra restauranger på gångavstånd, nere vid vattnet.

Svar från ägaren

den 30 september 2016

Vår kaffe bar er ny åpnet og det er flott at du likte den. Vi håper at mange kommer og prøver de fantastiske drikkene vi lager der. Velkommen tilbake.

Läs mer
5

utmärktr

den 29 augusti 2016, Fredrikstad, Norge, curtm184

Perfekt ställe att bo i Fredrikstad. Allt utmärkt. Frukost, bemötande, standard på rummet och tillmötesgående personal. Som svensk saknade jag en voucher till restaurangen/baren som en gest till en tr…

Perfekt ställe att bo i Fredrikstad. Allt utmärkt. Frukost, bemötande, standard på rummet och tillmötesgående personal. Som svensk saknade jag en voucher till restaurangen/baren som en gest till en trogen Qualitygäst
Läs mer
4

Fint Hotel mitt i Fredrikstads hjärta.

den 26 juli 2016, Arvika, Sweden, byermoen

Vi bodde bara en natt och tillbringade få timmar på rummet. Men vårat rum var stort, ljust och väldigt varmt. Sängarna var för för mjuka i min smak. Vi skulle på månefestivalen på och frågade efter vä…

Vi bodde bara en natt och tillbringade få timmar på rummet. Men vårat rum var stort, ljust och väldigt varmt. Sängarna var för för mjuka i min smak. Vi skulle på månefestivalen på och frågade efter vägen till färjan. När vi kom ner till vattnet så skulle vi ta vänster sa vår receptionist. Detta visade sig vara fel. Så vi missade hela Milissa Horn konserten.

Svar från ägaren

den 9 augusti 2016

Tusen takk for din tilbakemelding

Läs mer
3

Bra hotell

den 9 juli 2016, Vallda, Sverige, Jenny S

Bra hotell med ett perfekt läge i Fredrikstad. Dock var det ganska så lyhört ut mot vägen som gick bredvid. På natten hörde vi bilar som drog iväg och folk som gick nedanför samt folk som drog sina vä…

Bra hotell med ett perfekt läge i Fredrikstad. Dock var det ganska så lyhört ut mot vägen som gick bredvid. På natten hörde vi bilar som drog iväg och folk som gick nedanför samt folk som drog sina väskor på kullerstenen. Dom hade ej gratis parkering utan man fick stå i ett parkeringshus längre bort. Rummen var fina men lite slitna på vissa ställen En list i badrummet var extremt sliten och bordet i rummet hade stötta kanter. Annars var rummet stort och bra i och med att vi reste både med bebis och hund. Frukosten hade ett bra utbud så hela familjen var nöjda och glada.

Svar från ägaren

den 14 juli 2016

Tusen takk for deres tilbakemelding. Vi har fokus på kvalitet på rommene og jobber konstant med og fikse det som blir utslitt. Velkommen tilbake.

Läs mer
2.390.66.000 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.