Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Friends

Faciliteter

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

First moment

Måndag - torsdag: 17.00 - 23.00
Fredag - lördag: stängt
Söndag: 17.00 - 23.00

Brasseriet

Måndag - lördag: 17.00 - 24.00
Söndag: 17.00 - 23.00

Våra restauranger har varierande öppettider vid evenemang på Friends Arena samt under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

På Quality Hotel Friends har vi stort fokus på mat och dryck och vår kökspersonal har erfarenhet från stjärnkrogar över hela världen. 

First Moment

First Moment är vår lobbybar. Här kan du äta något lättare och ta en drink innan konserten på Friends Arena, träffa kollegorna för en after work eller läsa tidningen och njuta av en kopp kaffe.

In Between

På In Between serveras varje dag vår frukost med ett stort urval ekologiska produkter. Här serveras även lunchen till våra konferensgäster.

Brasseriet

Högst upp i hotellet, på 25:e våningen, ligger vår bar och à la carte-restaurang Brasseriet. Här njuter du av en milsvid utsikt samtidigt som du äter en god middag med skandinaviska smaker. Eller varför inte sippa på en drink för att fira det stora ögonblicket! Här finns även vår exklusiva balkong med egen meny och plats för endast två personer.

2.200.163.775 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK