Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Friends

Event

Eventkapacitet

Nedan visas maxkapacitet i våra eventytor.

Eventsalen

Långbord 1 800 personer
Runda bord 1 250 personer
Mingel 1 800 personer

O2

Långbord 300 personer
Runda bord 290 personer
Mingel 510 personer

In Between

Hela restaurangen 375 personer
Chambre Séparée 16 personer

First Moment

100 personer

Balkongen

2 personer

Boka event

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
08-705 70 00 eller via conference.friends@choice.se.

Quality Hotel Friends är eventhotellet för de stora ögonblicken. Vi kan ordna event för 2 upp till 65 000 gäster.

Event team

När du bokar ditt event på Quality Hotel Friends får du inte bara flexibla lokaler och den senaste tekniken. Du får även ditt eget event team med erfarenhet av att projektleda event både i vår Eventsal och inne på Friends Arena. Event teamet skräddarsys efter just ditt events specifika behov och hjälper dig att planera och genomföra det perfekta eventet med allt från mat och dryck, till dekor och underhållning.

Eventsalen

En totalyta på 2000 kvm och kapacitet för upp till 1800 personer gör vår Eventsal lämplig för allt från modevisningar och mässor till kongresser och bankettmiddagar. Flyttbara blockväggar gör att lokalen enkelt kan delas av för att skapa flera intimare miljöer. Access från utsidan gör det enkelt att köra in t ex bilar och båtar inför en mässa.

Teknik

Eventsalen är utrustad med all teknik du kan drömma om. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns i våra lokaler.

Friends Arena

Quality Hotel Friends sitter ihop med nationalarenan Friends Arena som rymmer 65 000 gäster. När du bokar din konferens i Friends Arena eller i vår Eventsalsal går du direkt från hotellet via vår konferensvåning in till arenagången.

Balkongen

Event med 100-tals och 1000-tals gäster i all ära men även ett möte mellan två personer kan vara ett stort event. I restaurangen On Top på 25:e våningen finns vår balkong med plats för endast två personer. Du sitter ovanför övriga gäster i restaurangen så balkongen blir avskild och privat men ni känner ändå stämningen från restaurangen. Perfekt om du planerar att fria till din käraste, firar en bröllopsdag, ska ha affärsmiddag med din kompanjon eller bara vill göra något speciellt för någon.

INFORMATIONSBLAD

2.180.162.605 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK