Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Friends

Quality Hotel Conference

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågning på
+46 8 705 70 00 eller via conference.friends@choice.se.

Quality Hotel Friends är mer än ett vanligt konferenshotell. Vi är ett eventhotell optimerat för konferenser och möten i alla storlekar.

Small

Letar ni efter en liten lokal för ett par personer för konferens med kaffe, lunch och middag? Då är våra mindre konferensrum perfekta, eller varför inte boka vår svit med styrelsebord på 25:e våningen? Stanna sedan kvar på 25:e våningen efter konferensen och ät middag i restaurangen OnTop.

Medium

Behöver ni en lite större lokal med lite mer avancerad teknik, middag på kvällen och övernattning för deltagarna? I konferensvåningen har vi konferensrum för upp till 90 personer. Middagen äter ni i In Between på fjärde våningen som enkelt kan skärmas av om ni vill sitta ifred från övriga gäster.

Large

Är det dags att samla hela företaget med kollegorna från utlandet till konferens i ett par dagar, med luncher, middagar, underhållning och fest? Konferenslokalen O2 tar upp till 470 gäster och vår Eventsal rymmer hela 1 800 gäster. Vårt professionella och erfarna event team ser till att allt går som en dans både vad gäller teknik, logistik, mat, dryck och service.

Extra large

För oss är inget event för stort eller för komplicerat. Med nationalarenan Friends Arena vägg i vägg kan vi genomföra event för upp till 65 000 deltagare – utmana oss med ditt drömevent! 

Välkomna till Quality Hotel Friends – eventhotellet för de stora ögonblicken!

2.180.162.605 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK