Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Friends

Solna,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Friends - eventhotellet för de stora ögonblicken! Intill Friends Arena och Mall of Scandinavia ordnar vi möten och events för alla tillfällen, i alla former.

Quality Hotel Friends 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Friends

Under en lång konferensdag behöver man energipåfyllning. Ett Quality Hotel Break helt enkelt. För att inte tala om en god lunch och en härlig middag.

Quality Break

Vi vet att en konferens kan vara krävande och tar hänsyn till det med våra Quality Breaks. Där ingår kaffe, te, frukt, popcorn och mjukglass hela dagen för alla konferensgäster. En perfekt möjlighet för att hämta lite extra energi när man behöver det som mest.

In Between

I vår restaurang In Between serverar vi en härlig frukostbuffé till våra övernattande gäster. Här finns frukost för alla smaker oavsett om man föredrar ägg och bacon, smörgås eller en tallrik färsk frukt. Här serverar vi även lunch och middagar till grupper som förbeställt t.ex. i samband med konferens och/eller boende. För att vi ska kunna hålla högsta kvalitet på maten och för att ni ska slippa lägga tid på att stå i kö serveras våra luncher på tallrik. Kvällstid anpassar vi meny och servering till vad just er grupp behöver. Varmt välkommen med er förfrågan!

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågning på
+46 8 705 70 00 eller via sales.friends@choice.se.

2.311.63.057 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK