Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Friends

Vanliga frågor

In- och utcheckning

Incheckning från kl.15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
 Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

First Moment

Måndag - torsdag: 17.00 - 23.00
Fredag - lördag: stängt
Söndag: 17.00 - 23-00

Brasseriet 

Måndag - söndag: 17.00 - 24.00

Gym

Måndag - söndag: 06.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider vid evenemang på Friends Arena samt under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Välkommen till oss på Qualiy Hotel Friends! Har du funderingar kring din vistelse? Vi hoppas att du ska hitta svaren här.

Parkering

I direkt anslutning till hotellet finns ett begränsat antal parkeringsplatser som kostar 50 SEK/timme eller 125 SEK/dygn. Platserna kan ej förbokas. Är de upptagna rekommenderar vi Arenagaraget på Evenemangsgatan.

Bagagerum

I anslutning till lobbyn finns ett bagagerum där vi erbjuder förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer som står på ditt medlemskort. Enklare kan det knappast bli.

Saknar du något?

Fick du inte med dig allt när du packade? Ingen fara - i receptionen hittar du mot en mindre avgift det mesta du kan behöva; tandborste, tandkräm, rakhyvel, raklödder, shampo, balsam, hudlotion, skoputs och sykit.

Uppgradera din vistelse

Vill du lyxa till din vistelse lite extra? Kanske letar du till och med efter en svit med milsvid utsikt över Stockholm? Kontakta rumsbokningen på 08-705 70 00 eller maila till q.friends@choice.se så hjälper vi dig med uppgraderingsmöjligheter.

TripAdvisor

Vi, och många andra resenärer, vill gärna veta vad du tycker om Quality Hotel Friends. Vi välkomnar dina åsikter och kommentarer på vår hotellsida på TripAdvisor. 

Ge ett omdöme om Quality Hotel Friends

Sociala medier

För att inte missa något, 
gilla oss på Facebook.2.200.163.775 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK