Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Friends Solna ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Friends

Solna,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Friends - eventhotellet för de stora ögonblicken! Intill Friends Arena och Mall of Scandinavia ordnar vi möten och events för alla tillfällen, i alla former.

Quality Hotel Friends 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Friends
Välkommen till oss på Qualiy Hotel Friends! Har du funderingar kring din vistelse? Vi hoppas att du ska hitta svaren här.
Parkering och laddningsstation för elbilar

I direkt anslutning till hotellet finns ett begränsat antal parkeringsplatser som kostar 20 SEK/timme eller 125 SEK/dygn. Parkeringstillsånd köps i receptionen och platserna kan ej förbokas. 
Är parkeringsplatserna upptagna rekommenderar vi Arenagaraget på Evenemangsgatan. I Mall of Scandinavia finns även möjlighet att parkera 2 timmar gratis, därefter 15 SEK/påbörjad halvtimme.
Utanför hotellet finns även två laddningsstationer för elbilar.

Mall of Scandinavia

För att komma till hotellet från Solna pendeltågstation kan du gå genom gallerian. Den snabbaste vägen är via entrén mellan huvudingången och entrén vid O'Learys. 

Lounge 24

I vår lobby finner du Lounge 24, en shop med självbetjäning som är öppen dygnet runt. Där finns ett stort urval av olika produkter så som snacks, lätta måltider samt kalla och varma drycker. I Lounge 24 kan du alltid få en varm espresso oavsett tid på dygnet!

Bagagerum

I anslutning till lobbyn finns ett bagagerum där vi erbjuder förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer som står på ditt medlemskort. Enklare kan det knappast bli.

Kontantfritt hotell

Sedan första september 2016 är vi ett kontantfritt hotell. För oss som jobbar på hotellet innebär det att vi får en säkrare arbetsplats, minskar risken för rån och ger personalen mer tid att värna om våra gäster. För våra gäster innebär det en trygghet som även minskar misstroende och en snabbare samt säkrare betalning.

Saknar du något?

Fick du inte med dig allt när du packade? Ingen fara - i receptionen hittar du mot en mindre avgift det mesta du kan behöva; tandborste, tandkräm, rakhyvel, raklödder, shampo, balsam, hudlotion, skoputs och sykit.

Uppgradera din vistelse

Vill du lyxa till din vistelse lite extra? Kanske letar du till och med efter en svit med milsvid utsikt över Stockholm? Kontakta rumsbokningen på 08-705 70 00 eller maila till q.friends@choice.se så hjälper vi dig med uppgraderingsmöjligheter.

In- och utcheckning

Incheckning från kl.15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Bar X

Söndag - torsdag: 15.00 - 00.00
Fredag - lördag: 15.00 - 01.00

Brasserie X

Söndag - torsdag: 17.00 - 23.30 (köket stänger 22.00)
Fredag - lördag: 17.00 - 00.30 (köket stänger 22.00)

Gym

Måndag - söndag: 06.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider vid evenemang på Friends Arena samt under vissa veckor och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.