Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Friends

Solna,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Friends - eventhotellet för de stora ögonblicken! Intill Friends Arena och Mall of Scandinavia ordnar vi möten och events för alla tillfällen, i alla former.

Quality Hotel Friends 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Friends
Välkommen till oss på Qualiy Hotel Friends! Har du funderingar kring din vistelse? Vi hoppas att du ska hitta svaren här.
Parkering

I direkt anslutning till hotellet finns ett begränsat antal parkeringsplatser som kostar 50 SEK/timme eller 125 SEK/dygn. Parkeringstillsånd köps i receptionen och platserna kan ej förbokas. Är parkeringsplatserna upptagna rekommenderar vi Arenagaraget på Evenemangsgatan. I Mall of Scandinavia finns även möjlighet att parkera 2 timmar gratis, därefter 15 SEK/påbörjad halvtimme.

Mall of Scandinavia

För att komma till hotellet från Solna pendeltågstation kan du gå genom gallerian. Den snabbaste vägen är via entrén mellan huvudingången och entrén vid O'Learys. 

Bagagerum

I anslutning till lobbyn finns ett bagagerum där vi erbjuder förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer som står på ditt medlemskort. Enklare kan det knappast bli.

Saknar du något?

Fick du inte med dig allt när du packade? Ingen fara - i receptionen hittar du mot en mindre avgift det mesta du kan behöva; tandborste, tandkräm, rakhyvel, raklödder, shampo, balsam, hudlotion, skoputs och sykit.

Uppgradera din vistelse

Vill du lyxa till din vistelse lite extra? Kanske letar du till och med efter en svit med milsvid utsikt över Stockholm? Kontakta rumsbokningen på 08-705 70 00 eller maila till q.friends@choice.se så hjälper vi dig med uppgraderingsmöjligheter.

In- och utcheckning

Incheckning från kl.15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Bar X

Måndag - Söndag: 15.30 - 00.00

Brasserie X

Middag, måndag - söndag: 17.00 - 23.30 (köket stänger 22.00)

Affärslunch, måndag - söndag: 11.30 - 14.00 (köket stänger 13.30)

Gym

Måndag - söndag: 06.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider vid evenemang på Friends Arena samt under vissa veckor och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

2.311.63.057 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK