Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Borlange, Sverige

Quality Hotel Galaxen

Borlänge,  Sverige

Quality Hotel Galaxen ligger i centrala Borlänge, på bekvämt avstånd till nöjen, kultur, kommunikationer och shopping. Här finns allt under ett tak. En perfekt mötesplats vare sig det gäller en kreativ konferens eller en mysig weekend med familjen.

Quality Hotel Galaxen 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Galaxen

På Quality Hotel Galaxen finns någonting för alla. Från dagens lunch till galamiddag och danskvällar till Sveriges populäraste dansband. 

Restaurang Mathörnan

Restaurang Mathörnan är hotellets ljusa och inbjudande restaurang. Här kan du äta vår goda frukostbuffé och måndag till fredag serveras här dagens rätt.

SportsBar Galaxen

SportsBar Galaxen är mer än bara en sportsbar. Här kan du avnjuta affärslunch på dagtid och middag med visning av sport på kvällstid. En del krogshower förkommer också och den används även som Schlagerbar. SportsBar Galaxen serverar allt från sportiga smårätter och à la carte till kvällens husmanskost.

Stora Björn

Stora Björn är hotellets och hela traktens populäraste dansgolv. Vi arrangerar även galamiddagar. Välj mellan färdiga menyer eller sitt ner med vår kökschef och komponera ihop en egen unik smakupplevelse. Vi kan skräddarsy allt från mat till underhållning och dekoration och hjälper dig att skapa rätt inramning och stämning för ditt arrangemang. 

Polaris

Vår relaxavdelning Polaris ligger högst upp i hotellet med en fantastisk utsikt över Borlänge. Här finns herr- och dambastu, bubbelpool och gym. I  träningslokalen finns bland annat löpband, roddmaskin och en cykel med dator där du kan välja att cykla en del av Tour de France. Naturligtvis går det bra att bara sitta och slappa i våra sköna fåtöljer. Tillgång till handdukar finns.

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.30 - 10.30

Lunch

Måndag - fredag: 11.00 - 13.30

Restaurang

Måndag - lördag: 18.00 - 23.00
Köket stänger 22.00

Lobbybar

Alla dagar: 06.00 - 01.00

SportsBar Galaxen

Måndag - lördag: från 18.00 
After work: från kl. 16.00
Söndagar: Stängt

Relax och gym

Alla dagar: 06.00 - 21.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
vardagar mellan 09.00 - 16.00 på
0243- 21 61 61 och 
kvällstid på 0243-21 61 65. 

Bli företagsmedlem

Bli företagsmedlem i SportsBar Galaxen! Anmäl ert intresse genom att kontakta Helen Östergren på helen.ostergren@choice.se.

2.311.63.057 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK