Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Borlange, Sverige

Quality Hotel Galaxen

Borlänge,  Sverige

Quality Hotel Galaxen ligger i centrala Borlänge, på bekvämt avstånd till nöjen, kultur, kommunikationer och shopping. Här finns allt under ett tak. En perfekt mötesplats vare sig det gäller en kreativ konferens eller en mysig weekend med familjen.

Quality Hotel Galaxen 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Galaxen

Vi på Quality Hotel Galaxen är experter på att arrangera effektiva och kreativa konferenser, möten, galamiddagar eller mässarrangemang. Välj mellan 16 lokaler, med möjlighet att ta emot upp till 800 gäster.

Vi tar hand om er 

Quality Hotel Galaxen är ett modernt konferenshotell. Hos oss ska du känna dig trygg, du kan lita på att tekniken fungerar felfritt och att personalen jobbar engagerat för att hjälpa dig för att ge er den bästa möjliga konferensen. Det enda du behöver fokusera på är innehållet, resten sköter vi! 

Flexibla lokaler

Quality Hotel Galaxen är byggt för effektiva konferenser, möten, utställningar och nöjen. Våra 16 konferenslokaler välkomnar grupper från 2 - 800 personer, och kan snabbt och enkelt anpassas efter olika behov och önskemål. 

Närproducerat och ekologiskt

Vi är något av experter på konferenser, och med vår erfarenhet, service och kunskap hjälper vi dig att arrangera den perfekta konferensen. Mat och dryck är en stor del i en konferens. Vi jobbar så långt det går med närproducerade råvaror och allt kaffe vi serverar är ekologiskt.

Event i Borlänge

Våra lokaler är flexibla och kan användas till allt från kickoffer och mässor till bröllop och stora fester. Vi kan anordna alla typer av evenemang, stora som små.

 

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågning på
0
243-21 61 24 eller via
ann-britt.hakansson@choice.se

2.311.63.057 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK