Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Galaxen

Quality Conference

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågning på
0
243-21 61 24 eller via
ann-britt.hakansson@choice.se

Vi på Quality Hotel Galaxen är experter på att arrangera effektiva och kreativa konferenser, möten, galamiddagar eller mässarrangemang. Välj mellan 16 lokaler, med möjlighet att ta emot upp till 800 gäster.

Vi tar hand om er 

Quality Hotel Galaxen är ett modernt konferenshotell. Hos oss ska du känna dig trygg, du kan lita på att tekniken fungerar felfritt och att personalen jobbar engagerat för att hjälpa dig för att ge er den bästa möjliga konferensen. Det enda du behöver fokusera på är innehållet, resten sköter vi! 

Flexibla lokaler

Quality Hotel Galaxen är byggt för effektiva konferenser, möten, utställningar och nöjen. Våra 16 konferenslokaler välkomnar grupper från 2 - 800 personer, och kan snabbt och enkelt anpassas efter olika behov och önskemål. 

Närproducerat och ekologiskt

Vi är något av experter på konferenser, och med vår erfarenhet, service och kunskap hjälper vi dig att arrangera den perfekta konferensen. Mat och dryck är en stor del i en konferens. Vi jobbar så långt det går med närproducerade råvaror och allt kaffe vi serverar är ekologiskt.

Event i Borlänge

Våra lokaler är flexibla och kan användas till allt från kickoffer och mässor till bröllop och stora fester. Vi kan anordna alla typer av evenemang, stora som små.

 

2.180.162.605 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK