Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Globe

Stockholm,  Sverige

Välkommen till ”nya” Quality Hotel Globe! I oktober 2014 öppnade vi dörrarna till ett dubbelt så stort, dubbelt så bra hotell! Vi erbjuder den perfekta mötesplatsen för konferens, event och fritid mitt i ett upplevelsernas centrum i södra Stockholm!

Quality Hotel Globe 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Globe

På Quality Hotel Globe hittar du lokalen för både den stora och den lilla festen. Det finns möjligheter för att arrangera kickoff, mässor och företagevent. 

Stjärnrummet

Stjärnrummet på hela 302 kvm ligger högst upp i hotellets toppvåning och har kapacitet för upp till 300 personer. Stjärnrummet passar perfekt för större arrangemang såsom företagsevent, kickoffer och mässor, det finns även möjlighet att duka upp för festmiddag i lokalen. Stjärnrummet är utrustat med två projektorer, mikrofoner samt ljud- och ljusanläggning. Lokalen erbjuder en häftig utsikt över både Ericsson Globe och nya Tele2 Arena och ligger dessutom i anslutning till vår storslagna terrass och ljusa loungeutrymmen.

Evenemangsrestaurangen

Vår Evenemangsrestaurang erbjuder dig som gäst en upplevelse få restauranger kan erbjuda. Restaurangen ligger på sjunde våningen och har en fin utsikt in över arenan i Ericsson Globe. Här serverar vi vår omtyckta frukostbuffé, affärsluncher och specialmiddagar. Restaurangen kan även användas till mingel och övriga middags- eller festarrangemang. 

Fest och middag

På plan 7, i anslutning till Evenemangsrestaurangen, ligger vår fest- och middagslokal Sjuelva, med egen bar och plats för 165 middagsgäster.

Lounge och dansyta

Mellan Sjuelva och Evenemangsrestaurangen ligger Loungen, som är anpassad för mingel och dans för ca 300 personer.

Personlig service

Vår kunniga personal hjälper dig att planera och genomföra det perfekta eventet med allt från mat och dryck till dekor och underhållning. Kontakta oss gärna för fler idéer och prisförslag.

Eventkapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra eventlokaler.

Bankett

Långbord  300 personer
Runda bord 240 personer

Evenemangsrestaurangen

250 personer

Sjuelva

165 personer

Boka event

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på 08-686 63 20 eller via q.globe@choice.se.

2.280.169.511 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK