Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Globe Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Globe

Stockholm,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Globe, vägg i vägg med Ericsson Globe och Tele2 Arena. Som ett av Stockholms största hotell erbjuder vi ett perfekt läge för konferenser och event men även för dig som vill bo bekvämt för att uppleva det bästa av huvudstaden.

Quality Hotel Globe 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Globe

På Quality Hotel Globe hittar du lokalen för både den stora och den lilla festen. Det finns möjligheter för att arrangera kickoff, mässor och företagevent. 

Bankettsalen Galaxen

I vår bankettsal Galaxen på våning 4 finns oändliga möjligheter för konferenser, möten, event och fester för upp till 400 personer. Med sina 398 kvm, bra akustik för uppträdanden och en takhöjd på hela 5,40 meter är lokalen även perfekt för produktlanseringar och stora företagsevent. Precis utanför Galaxen finns stora ytor för mottagning, mingel eller reception med eventuell registrering. Här finns även en kaffestation med både popcorn och mjukglass.

Stjärnrummet

Stjärnrummet på hela 302 kvm ligger högst upp i hotellets toppvåning och har kapacitet för upp till 300 personer. Stjärnrummet passar perfekt för större arrangemang såsom företagsevent, kickoffer och mässor, det finns även möjlighet att duka upp för festmiddag i lokalen. Stjärnrummet är utrustat med två projektorer, mikrofoner samt ljud- och ljusanläggning. Lokalen erbjuder en häftig utsikt över både Ericsson Globe och nya Tele2 Arena och ligger dessutom i anslutning till vår storslagna terrass och ljusa loungeutrymmen.

Vintergatan

Vintergatan på våning 11 är en ljus möteslokal med mycket rymd, öven den med utsikt mot både Globentorget och Tele2 Arena. Även här har du tillgång till solterassen, perfekt för en kaffe och en nypa frisk luft när vädret tillåter.

Biosalongen Cosmos

Vår alldeles egna biosalong Cosmos har plats för 214 sittande gäster. Här finns en rejäl scen och en stor bioduk. På våning 3 i direkt anslutning finns kaffestation där man kan beställa Quality Hotel™ Break med kaffe, frukt, vatten och mjukglass samt popcorn. Nästan som på bio!

Arenarestaurangen

Vår Arenarestaurang erbjuder dig som gäst en upplevelse få restauranger kan erbjuda. Restaurangen ligger på sjunde våningen och har en oslagbar utsikt direkt in i Ericsson Globe. Här serverar vi vår omtyckta frukostbuffé, affärsluncher och specialmiddagar. Restaurangen kan även användas till mingel och övriga middags- eller festarrangemang. 

Sjuelva

På plan 7, i anslutning till Arenarestaurangen, ligger vår fest- och middagslokal Sjuelva, med egen bar och plats för 165 middagsgäster.

Lounge och dansyta

Mellan Sjuelva och Arenarestaurangen ligger Loungen, som är anpassad för mingel och dans för ca 300 personer.

Lobbyn

Sist men inte minst erbjuder vi en fantastiskt lobby där bara fantasin sätter gränser. Här har vi haft allt från tv-sändningar, reklamfilmsinspelningar, modefotograferingar, presskonferenser och stora fester. En levande, rymlig miljö i snygg design.

Personlig service

Vi hjälper dig gärna att planera och genomföra det perfekta eventet med allt från mat och dryck till dekor och underhållning. Kontakta oss för fler idéer och prisförslag.

Eventkapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra eventlokaler.

Lobbyn

Mingel: 1400 personer

Bankett Galaxen

Långbord: 300 personer
Runda bord: 260 personer

Stjärnrummet

Långbord: 250 personer
Runda bord: 240 personer

Arenarestaurangen

Mingel: 250 personer

Sjuelva

Mingel: 165 personer

Boka event

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på +46 8 686 63 20 eller via q.globe@choice.se.

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.470.234.000 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.