Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Globe

Stockholm,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Globe, vägg i vägg med Ericsson Globe och Tele2 Arena. Som ett av Stockholms största hotell erbjuder vi ett perfekt läge för konferenser och event men även för dig som vill bo bekvämt för att uppleva det bästa av huvudstaden.

Quality Hotel Globe 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Globe

Med 527 rum och kapacitet för ca 1400 konferensdeltagare är Quality Hotel Globe en av Stockholms största konferensanläggningar. Vi vet att mötesbehovet kan variera stort. Möten kan planeras månader och år i förväg och likaväl kan behovet uppstå samma dag.

Konferenslokaler och mötesrum

Hos oss kan du konferera i flexibla konferenslokaler som rymmer allt från 1-400 personer. För det lilla spontana mötet har vi loungeutrymmen på två plan där du är välkommen att slå dig ner. Behöver du sitta mer avskilt har vi vårt styrelserum på plan 9. Flera av våra sviter med vardagsrum passar också bra för det lilla mötet.

Mat och dryck

Vi på Quality Hotels vet att pauser är viktiga. Så viktigt att vi har ett helt team som fokuserar på att göra dina pauser så bra som möjligt. Hos oss är allt inkluderat i pauserna - ät så mycket frukt du vill och drick så mycket kaffe och te du vill. Vi har även egna glass- och popcornmaskiner där du när som helst kan förse dig med läckra godsaker. Allt för att ge dig energi för en bra arbetsdag! Läs mer om mat och dryck här >>

Event

Med 18 konferenslokaler vägg i vägg med Ericsson Globe är vi vana att arrangera lyckade evenemang för alla tillfällen. Kombinerar ni dessutom konferensen med en konsert eller ett idrottsevenemang i Globen är succén given!

Quality Meeting Advisor hjälper dig till succé!

Vi vet att mötesbehovet idag kan variera stort och att din tid är värdefull. För att du ska få ut det bästa av ditt möte tilldelas varje konferensbokning en egen projektledare som hjälper dig med mötesupplägget.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på 08-686 63 20 eller via q.globe@choice.se.

2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK