Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Globe

Mat och dryck

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
08-686 63 20 eller via q.globe@choice.se

Under en lång konferensdag behöver man energipåfyllning. Ett Quality Break helt enkelt. För att inte tala om god lunch och middag.

Quality Breaks

Vi på Quality Hotels vet att pauser är viktiga. Så viktiga att vi har ett helt team som fokuserar på att göra dina pauser så bra som möjligt. Hos oss är allt inkluderat i pauserna - ät så mycket frukt du vill och drick så mycket kaffe och te du vill. Vi har även egna glass- och popcornmaskiner där du när som helst kan förse dig med läckra godsaker. Allt för att ge dig energi för en bra arbetsdag!

Grönt och gott

Vi på Quality Hotel Globe tycker det är viktigt att du äter hälsosamt, grönt och gott när du bor hos oss. Vi dukar upp buffér med mycket frukt och grönsaker till frukost, lunch och fika så att du får möjlighet till en hälsosam och bra vistelse hos oss. Det är också viktigt för oss att vår mat kommer från råvaror som behandlas med respekt och omtanke. Våra ekologiska erbjudanden är tydligt märkta och är ett säkert val för att du ska få den bästa matupplevelsen.

Konferensmeny

Vi på Quality Hotel Globe erbjuder en trevlig konferensmeny baserad på säsongens råvaror. Kontakta oss gärna för menyförslag. 

2.180.162.605 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK