Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Globe

Stockholm,  Sverige

Välkommen till ”nya” Quality Hotel Globe! I oktober 2014 öppnade vi dörrarna till ett dubbelt så stort, dubbelt så bra hotell! Vi erbjuder den perfekta mötesplatsen för konferens, event och fritid mitt i ett upplevelsernas centrum i södra Stockholm!

Quality Hotel Globe 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Globe

Välkommen till Quality Hotel Globe! Har du funderingar kring din vistelse? Vi hoppas att du ska hitta svaren här.

Parkering

Som gäst på hotellet kan du enkelt parkera mot avgift som betalas direkt i Arenagaraget i Tele2 Arena, beläget mitt emot hotellets huvudentré, alternativt i Globen Shopping, vägg i vägg med hotellet.

Bagagerum

Vi har ett bagagerum där det går bra att förvara bagage i väntan på incheckning eller efter avresa.

Wifi

Trådlös uppkoppling finns i hela huset, oavsett om du befinner dig på hotellrummet, på konferens eller i någon av våra restauranger. Självklart är det gratis, hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Om du reser utan dator finns dessutom gästdatorer i lobbyn.

Saknar du något?

I receptionen har vi det mesta du kan behöva till försäljning; tandborste, tandkräm, rakhyvel, raklödder, sykit och badmössa. Vi har även en skoputsmaskin i vår lobby.

Uppgradera din vistelse

Varför inte lyxa till din vistelse genom en uppgradering eller VIP vid ankomst? Kontakta oss så hjälper vi er att förgylla er vistelse lite extra. 

Förlorat och upphittat

Fick du inte med dig allt när du packade för hemresa? Kontakta gärna receptionen så kommer vi göra vårt yttersta för att du ska återfå dina kvarglömda ägodelar. 

Att göra under vistelsen

Under din vistelse varför inte passa på att se Stockholms vyer ifrån Globens tak. Boka er Skyview-tur direkt i receptionen. Hotellet ligger vägg i vägg med Globen Shopping Center där du hittar över 60 butiker under samma tak. När du väl är här, passa på att besöka något evenemang på någon av arenorna i området. För mer info om Globe Arenas, besök www.globearenas.se.

 

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Sen utcheckning och tidig incheckning går att köpa till vid tillgänglighet.

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.30 - 10.30

Affärslunch

Måndag - fredag: 11.30 - 14.00
(Sommarstängt 15/6- 17/8) 

À la carte

Alla dagar: 17.00 - 23.00

Bar

Alla dagar: 15.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider under din vistelse.

Förboka

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på telefon
08-686 63 20 eller via q.globe@choice.se.

2.260.167.953 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK