Strejk i hotell- och restaurangbranschen

Några av våra hotell i Norge kan komma att stängas helt eller delvis på grund av strejken. #LINK_SE# för mer information och för att se om din vistelse påverkas.

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige – boka nu

Quality Hotel Globe

Stockholm,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Globe, vägg i vägg med Ericsson Globe och Tele2 Arena. Som ett av Stockholms största hotell erbjuder vi ett perfekt läge för konferenser och event men även för dig som vill bo bekvämt för att uppleva det bästa av huvudstaden.

Quality Hotel Globe 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Globe

51% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 862 gästomdömen.
4
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
4

Bullriga sovrum

den 27 april 2016, Stockholm, Sverige, 775bengt

Bullret från den livligt trafikerade trafikleden hörs hela tiden även nattetid. Fönstren borde vara mer ljudisolerade. Bra värmereglering (manuellt inställbar) av rummet, kylluft behövs dock inte unde…

Bullret från den livligt trafikerade trafikleden hörs hela tiden även nattetid. Fönstren borde vara mer ljudisolerade. Bra värmereglering (manuellt inställbar) av rummet, kylluft behövs dock inte under vinterhalvåret. För övrigt bra !
Läs mer
5

Rent och fräscht hotell

den 26 april 2016, Stockholm, 511linneab

Mycket nöjd med vår vistelse på hotellet. Tydligt och väl informerat när man anländer. Bra mat, frukost och trevlig personal som hjälper till och svarar på frågor. Ett plus att det ligger bra till när…

Mycket nöjd med vår vistelse på hotellet. Tydligt och väl informerat när man anländer. Bra mat, frukost och trevlig personal som hjälper till och svarar på frågor. Ett plus att det ligger bra till när man ska på evenemang.
Läs mer
4

Bra hotell men dyr mat

den 25 april 2016, Trollhättan, Sverige, Ingemar J

Bra service och närhet till flera eventarenor. Trevlig innemiljö och god service av personalen. Tyvärr hutlösa priser i restaurangen (vanligt på många hotell numera) Som tur var fanns en känd snabbmat…

Bra service och närhet till flera eventarenor. Trevlig innemiljö och god service av personalen. Tyvärr hutlösa priser i restaurangen (vanligt på många hotell numera) Som tur var fanns en känd snabbmatskedja i närheten.
Läs mer
4

Kenthan

den 25 april 2016, Sundsvall, Sverige, Kenthan

Bra hotell med nära till T-bana för centrala besök i Stockholm. Om man har bil så är det bra med parkering i Tele2 Arena till ett bra pris (150 kr/dygn under helg lördag - söndag). Bra standard på rum…

Bra hotell med nära till T-bana för centrala besök i Stockholm. Om man har bil så är det bra med parkering i Tele2 Arena till ett bra pris (150 kr/dygn under helg lördag - söndag). Bra standard på rummen ( vi hade rum i den nya delen)
Läs mer
5

John

den 25 april 2016, Stockholm, Sweden, C3942WMjohn

Bra standard, perfekt läge och bra bemötande. Inte jättelyxig men helt klart prisvärt. Kommer säkert att bo här igen när något bra erbjudande dyker upp. Väldigt bra frukost och sköna sängar. Passar fö…

Bra standard, perfekt läge och bra bemötande. Inte jättelyxig men helt klart prisvärt. Kommer säkert att bo här igen när något bra erbjudande dyker upp. Väldigt bra frukost och sköna sängar. Passar för alla typer av gäster.
Läs mer
2.311.63.000 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK