Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Grand, Borås Borås ,  Sverige

Se alla hotell i Borås, Sverige

Quality Hotel Grand, Borås

Borås,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Grand Borås. Ett utmärkt val för både konferens och nöje i Borås och Västsverige med 158 moderna rum, dagspa, nattklubb och en rymlig fest & konferensvåning. Vill du se mer av staden är det nära till allt.

Quality Hotel Grand, Borås 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Borås

Quality Conference

Med 16 flexibla möteslokaler, kunnig personal och centralt läge är Quality Hotel™ Grand, Borås ett modernt konferenshotell. Vår ambition är att inspirera, överraska och ge dig lite mer än du förväntar dig, då har vi lyckats!

Konferenslokaler

Vi har 16 ljusa konferenslokaler och mötesrum med plats för upp till 350 personer. I bankettsalen får upp till 400 gäster plats samtidigt. Dessutom har vi både konferenscafé och reception - allt på samma våningsplan.

Mat och dryck

Under en lång konferensdag behöver man energipåfyllning. Ett Quality Hotel Break helt enkelt. För att inte tala om god lunch och fika.

Event

På Quality Hotel™ Grand, Borås finns lokalen för såväl den stora som den lilla festen. Vi hjälper dig gärna att arrangera allt från företagsevent till bröllop, mingel och utställningar.

2.460.213.000 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.