Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Larvik, Norge

Quality Hotel Grand Farris

Larvik,  Norge

Quality Hotel Grand Farris ligger mitt i kuststaden Larvik och har en vacker utsikt över Larviksfjorden. Här har du nära till stadens varierande kulturutbud. En perfekt mötesplats vare sig det gäller konferenser eller kvalitetstid med familj och vänner.

Quality Hotel Grand Farris 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Grand Farris

Quality Hotel Grand Farris är ett modernt konferenshotell som ligger vid vattnet i centrala Larvik. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens.

Små och stora möten

Vi hjälper dig med ditt arrangemang hela vägen, vare sig det gäller en mindre affärslunch eller en stor konferens. Du ska kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vi löser logistik och alla praktiska detaljer. 

Fest och event i Larvik

Vi kan även hjälpa dig att skräddarsy event som galamiddager, kickoffer och temafester. Vår engagerade och effektiva personal vi hjälper dig från planering till genomförande och avslut och ser till att ni får ett inspirerande och minnesvärt arrangemang hos oss. 

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på +47 95 86 50 11 eller via lilly.skow.roed@choice.no.

2.311.63.057 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK