Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Grand Farris

Larvik,  Norge

Quality Hotel Grand Farris ligger mitt i kuststaden Larvik och har en vacker utsikt över Larviksfjorden. Här har du nära till stadens varierande kulturutbud. En perfekt mötesplats vare sig det gäller konferenser eller kvalitetstid med familj och vänner.

Quality Hotel Grand Farris 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Grand Farris

Välkommen till Quality Hotel Grand Farris, ett modernt konferenshotell vid vattnet i centrala Larvik. Vare sig du är här för en konferens eller på semester så ser vi till att du får en skön vistelse hos oss. 

Läge

Från hotellet har du nära till tågstationen och Larviks varierande kulturutbud. Upplev vikingatiden i Kaupang, en av Norges äldsta vikingabyar, ta med familjen eller kollegorna till Høyt og Lavt Aktivitetspark eller passa på att njuta av Norges solkust och den vackra naturen. 

Konferens

Vår konferensavdelning kan ta emot 220 personer och har 14 flexibla konferensrum, alla med en fin utsikt över Larviksfjorden.  

Event

Vi erbjuder även lokaler i olika storlekar för fest och event. Bankettsalen är en vacker lokal som passar utmärkt för bröllop och konfirmation. Borgerstuen och Handelsstanden passar bättre för mindre tillställningar, och Victoria är perfekt för intimare evenemang.

Restaurang och nattklubb

Välkommen till vår gemytliga restaurang där vi serverar ett urval av goda rätter, alla tillagade med fokus på närodlat och ekologiskt i så stor utsträckning som möjligt. På fredag- och lördagskvällarna kan du dansa natten lång på Quality Hotel Grand Farris nattklubb. Ett perfekt sätt att avsluta en arbetsvecka på.

 

Kontakt

  • Storgata 38 3251 Larvik , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Larvik station.

Buss

Buss till Larvik station.

Båt/Superspeed

Båt till Larviks färjeterminal. 

Med taxi

Vi rekommenderar Vestfold Taxi,
telefon +47 33420200.

Om Quality Hotel Grand Farris

Antal hotellrum

91 st - 175 bäddar

Antal konferenslokaler

7 st - plats för totalt 220 deltagare

Avstånd flygplats

Torp Sandefjord flygplats: 22 km
Oslo flygplats, Gardermoen: 160 km

Avstånd kollektivtrafik

Larvik station: 100 m

Avstånd hamn

Larviks färjeterminal: 10 minuter med bil

Om Quality Hotels

2.240.167.025 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK