Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Grand, Kongsberg

Quality Conference

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer
information och förfrågan
på +47 32 77 28 00 eller via kundesenter.kongsberg@choice.no

Quality Hotel Grand, Kongsberg erbjuder en konferensavdelning på 1000 kvadratmeter för möten och event. Med en totalkapacitet på upp till 600 personer kan vi anordna alla typer av arrangemang.

Från planering till genomförande

Vi på Quality Hotel Grand hjälper dig med planering och genomförande av en lyckad konferens i Kongsberg. Vi har stor erfarenhet av att arrangera olika typer av event och ser till att all logistik och teknik fungerar så att du bara behöver koncentrera dig på innehållet.

Lokaler 

Vi erbjuder 24 ljusa och luftiga konferenslokaler och mötesrum, alla med den senaste tekniken för att säkra problemfria presentationer och föredrag.

De goda pauserna

Vi vet att konferenser kan vara krävande och därför har vi skapat vårt egna Quality Break. Förutom kaffe, färsk frukt och bakverk, bjuder vi även alla våra konferensgäster på popcorn och mjukglass. Populära och energigivande snacks som får deltagarna på gott humör. 

2.180.162.605 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK