Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel Grand, Kongsberg

Om hotellet

Quality Hotel Grand ligger Kongsbergs centrum och bara en timma från Oslo. Hotellet har toppmoderna konferenslokaler, en gemytlig restaurang, festsal, barer, nattklubb och ett eget barnhotell.  Vi garanterar våra gäster en spännande vistelse.

Hotellet har en ljus och luftig konferensavdelning som kan ta emot upp till 600 personer i våra flexibla konferenslokaler. Vår tillmötesgående personal hjälper dig vid planering och genomförande av små som stora konferenser. Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vi löser logistik och alla praktiska detaljer.

Här kan du bo behagligt, äta gott och njuta av ett varierat kulturliv. Hotellets restaurang Fryd har rykte om sig att vara traktens bästa. Här finns allt, god stämning, entusiastisk köks och serveringspersonal och inte minst utsökt god mat!

Efter en lång dag kan det vara skönt att koppla av i vårt spa. Inredningen är inspirerad av traktens många gruvor, och här kan du njuta av en rad olika behandlingar, simbassäng, bubbelpool, massageduschar och bastu. Vi bjuder på frukt och Pure Water när spat är bemannat. 

I Kongsberg finns mycket att se och göra här kan du besöka Kongsberg kyrka, Norges största barockkyrka, Kongsbergs silvergruvor och för den sportige kan man här spela golf, köra gokart och åka skidor vintertid.

1.920.149.256 27