Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Grand, Kristianstad

Faciliteter

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 10.00
Lördag - söndag: 07.00 - 11.30

Grands Bar & Matsal

Måndag - lördag: 18.00 - 22.00

Grand Nattklubb

Lördagar: 23.00 - 03.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på 044-28 48 00 eller via
q.grand.kristianstad@choice.se.

Varmt välkommen till Quality Hotel Grand Kristianstads nattklubb, bar och restaurang. Vi ser till att du får en smakrik och härlig upplevelse hos oss.  

Grand Bar & Matsal

Vi erbjuder våra gäster ett brett urval av god mat och dryck, allt från smårätter till festmåltider. Här kan du avnjuta frukost, lunch eller middag i stilren, behaglig miljö och lugnt luta dig tillbaka medan personalen tar hand om dina önskemål. 

Vår filosofi för mat och dryck

Med respekt för råvarorna och säsongens variationer erbjuder vi en klassisk meny med moderna inslag. Vår Food & Beverage Manager med personal arbetar kontinuerligt med utveckling och förädling för att alltid kunna erbjuda en meny som passar allas behov. Varmt välkommen till en måltid som tar hand om både hjärta och själ!

Grand Nattklubb

På hotellet finns även Kristianstads största och mest kompletta nöjesplats i två plan, Grand Nattklubb. Personlig service, en varm atmosfär, grym musik och återkommande uppträdanden gör att varje kväll är unik samtidigt som du alltid vet vad du får när du kommer till oss. Här får du en lyckad utekväll tillsammans med nya och gamla vänner. Till Grand Nattklubb välkomnar vi er som fyllt 18 år på fredagar och 23 år på lördagar. Hotellgäster har kostnadsfritt inträde alla dagar utom juldagen. 

2.180.162.605 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK