Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Grand, Kristianstad

Quality Conference

Boka konferens

Välkommen att kontakta vår konferenschef Ann-Louise Dahlberg för mer information och förfrågning
på 044-28 48 18 eller via
ann-louise.dahlberg@choice.se.

Boka din konferens i Kristianstad hos oss. Vi ska inspirera, överraska, utmana och ge dig lite mer än du förväntar, då har vi lyckats! 

Vår filosofi

I en föränderlig värld gäller det att sticka ut! Våra gäster ska minnas oss som det vänligaste, trevligaste och mest serviceinriktade hotellet i
regionen. Vi ska vara det självklara alternativet varje gång, vare sig det gäller arbete eller fritid. Vi tar vårt miljöengagemang på stort allvar med en helt ekologisk frukost för de som önskar och är dessutom ISO-14001 certifierade. Vårt ansvar gäller såväl det egna hotellet som världen utanför.

Konferenslokaler

Quality Hotel Grands konferensavdelning har 10 ljusa och flexibla konferensrum för upp till 110 personer. Alla lokaler kan anpassas efter dina behov och önskemål.  Här kan du läsa mer om våra tio möteslokaler.

Vi finns här för er

Vår Quality Meeting Advisor hjälper dig gärna att få ut det bästa möjliga av er konferens. Behöver du tips, råd eller stöd med planeringen av din konferens finns vi här för er.

Mat och dryck

Måltiderna serveras i hotellets restaurang Grand Bar & Matsal. Vår härliga konferenslunch med stor salladsbuffé är mycket uppskattad. Och när det gäller snacks under konferensdagen så vet du väl att det ingår mjukglass och popcorn under hela dagen när du bokar möte hos oss? En garanterad succé! 

2.180.162.605 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK