Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Grand, Kristianstad Kristianstad ,  Sverige

Se alla hotell i Kristianstad, Sverige

Quality Hotel Grand, Kristianstad

Kristianstad,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Grand Kristianstad - konferenshotellet som ligger lugnt beläget i centrala Kristianstad, nära stadens nöjen och sevärdheter. Hotellet erbjuder gym, restaurang med bar samt konferensmöjligheter för upp till 110 personer.

Quality Hotel Grand, Kristianstad 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kristianstad

Boka din konferens i Kristianstad hos oss. Vi ska inspirera, överraska, utmana och ge dig lite mer än du förväntar, då har vi lyckats! 

Vår filosofi

I en föränderlig värld gäller det att sticka ut! Våra gäster ska minnas oss som det vänligaste, trevligaste och mest serviceinriktade hotellet i regionen. Vi ska vara det självklara alternativet varje gång, vare sig det gäller arbete eller fritid. Vi tar vårt miljöengagemang på stort allvar med en helt ekologisk frukost för de som önskar och är dessutom ISO-14001 certifierade. Vårt ansvar gäller såväl det egna hotellet som världen utanför.

Konferenslokaler

Quality Hotel Grands konferensavdelning har åtta ljusa och flexibla konferensrum för upp till 110 personer. Alla lokaler kan anpassas efter dina behov och önskemål. Här kan du läsa mer om våra åtta möteslokaler .

Vi finns här för er

För att ert arrangemang skall bli så lyckat som möjligt tilldelas ni redan vid bokningstilfället en QMA = Quality Meeting Advisor. En projektledare som utefter era behov och önskningar skräddarsyr det perfekta arrangemanget tillsammans med er. Projektledaren finns även på plats under arrangemanget för att gå igenom dagens agenda, teknik och tillgodose andra önskemål som kan dyka upp under dagen. Vi ser fram emot att göra din kommande konferens till en verklig succé!

Mat och dryck

För att kreativiteten skall vara på topp under hela konferensen krävs ny energi i form av god mat och dryck och många fikapauser!  

Måltiderna serveras i hotellets restaurang Grand Bar & Matsal. Vår härliga konferenslunch med stor salladsbuffé är mycket uppskattad. Och när det gäller snacks under konferensdagen så vet du väl att det ingår mjukglass och popcorn under hela dagen när du bokar möte hos oss? En garanterad succé! 

Varmt välkomna till oss önskar vi på Quality Hotel Grand!

Ladda ner

Boka konferens

Välkommen att kontakta vår konferenschef Ann-Louise Dahlberg för mer information och förfrågning
på +46 44 28 48 18 eller via
ann-louise.dahlberg@choice.se.

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.